Budi u društvu najboljih

Biznis 19. maj. 202208:00 > 11:13
Podeli:
Marija Tešić
Izvor: Promo

Marija Tešić, izvršna direktorka COTRUGLI Business School

Promenljivo okruženje, ubrzana digitalizacija poslovanja, zahtevaju od lidera današnjice jedan novi pristup uz svakodnevnu nadogradnju znanja i ekspertize. Takav pristup ne možemo pronaći u tradicionalnom obrazovanju, praksa je nedovoljna za kompleksne biznise i velike timove, a različite internet studije pružaju znanja ali ipak ne mogu ppojedincu da pruže strateški i stsematičan pristup. Ono što celu priču usložnjava jer to da se promene ne dešavaju samo na tržištu i spolja, veće i u aspolutno svim segemntima ogranizacija, pa je sve teže postaviti pravu strategiju poslovanja, opredeliti se za najoptimizovaniji poslovni modele, a najteže mapirati talente i voditi i razvijati ljude. Nov pristup obrazovanju lidera sadrašnjice i budućnosti je polazišna tačna i upravljanju tim promenama. Zbog toga je COTRUGLI poslovna škola, sa svojom dugačkom tradicijom izvrsnosti, pomaganjem menadžerima da postanu najbolja verzija sebe i da svoje biznise učine boljim i profitabilnijim, najbolji način da investiciju svog vremena i novca u kratkom roku povratite.

Najbržih 20 menadžera koji se prijave OVDE za jubilarnu 20. generaciju a ispunjavaju uslove, dobijaju značajan slavljenički popust na naše MBA programe.

Naši MBA programi podrazumevaju poslovnu edukaciju poslovnih ljudi od juniorskih preko senior i top menadžment pozicija, koja nudi jedan holistički pristup razvoju modernih biznisa, tako što poslovanje i vođenje kompanija obrađuje sa svih apekata, od strategije, liderstva, preko digitalizacije do finansija, operacija, prodaje i marketinga. Pored toga što naši MBA programi pokrivaju sve oblasti biznisa, na njima predavanja vode najprestižniji globalni predavači i konsultanti, koji imaju značajno iskustvo u radu sa najvećim svetskim korporacijama i koji su tu da našim polaznicima prenesu ne samo primenjena poslovna znanja, već i kod njih razviju preduzetnički mindset da su oni ti koji su pokretači promena, kako u svojim sistemima i tako i na tržištu. A to je veoma važan i odgovoran zadatak svakog od njih. Zato volim da istaknem i da je COTRUGLI mesto njihove nove poslovne inspiracije.

Kroz našu poslovnu mrežu prošlo je preko 20.000 menadžera iz različitih oblasti, od IT-a, farmaceutskog sektora, finansija i bankarstva, preko konsultanata i inženjera do marketara i svih drugih profesija. Zahvaljujući činjenici što su svi naši MBA programi svetski priznati, akreditovani od strane AMBA (Association of MBAs), mnogima od njih je upravo to otvorilo vrata i za svetske karijere. Danas sa ponosom ističemo da naši studenti uspešno grade svoje karijere i van regiona JI Evrope, u Americi, Kanadi, Rusiji, Kini, Maleziji, Južnoj Koreji, Austriji, Nemačkoj, Engleskoj, Holandiji, Švedskoj, Danskoj, Švajcarskoj i mnogim drugim zemljama. Takođe, u velikom istraživanju koje smo realizovali u prošloj godini na uzorku od 2000+ ispitanika (alumnista), 74% njih je potvrdilo da je ostvarilo napredovanje unutra kompanije ili je promenilo posao na bolje, dok je 64,1% njih ostvarilo značajno povećanje plate tokom ili nakon završenog programa, dok bi COTRUGLI budućim generacijama preporučili gotovo svi – tačnije njih 94,8%.

Sve gore navedeno jesu činjenice i ono što definiše naš rad. Ipak, najveća prednost svih naših MBA programa je u tome što zaista okupljaju sjajne ljude i profesionalce, a možemo slobodno, i uz puno odgovornosti, reći da je to i najkvaliteniji poslovni kadar koji ovaj region poseduje. Za nas je veliki podsticaj i izazov da im pružimo edukaciju koja će njihovo poslovanje podići na viši nivo. Zato smo i prisutni toliko dugo na tržištu – jer smo izgradili prestižnu poslovnu mrežu koju naši polaznici ne mogu da nađu u drugim okruženjima. COTRUGLI je za njih i riznica znanja i svih mogućih poslovnih kontakata koje im dalje otvaraju prilike za nove poduhvate, projekte, ideje i ekspanzije. Zato se i vremenom iskristalisala krilatica da su COTRUGLI programi mnogo više od edukacije, oni su “a life-changing experience”.

Trenutno je u toku upis 20. jubilarne generacije polaznika, a tim povodom najbržih 20 menadžera koji ispunjavaju uslove nagrađujemo sa popustom od 4200 evra za MBA program i 5400 evra za Executive MBA program. Iskoristite priliku i projavite se OVDE.