Brnabić razgovarala i sa ugostiteljima: Slede novi sastanci

Biznis 19. mar 202115:43 > 15:443 komentara
Izvor: Tanjug/ Vlada Srbije/ Slobodan Miljević

Posle sastanka sa muzičarima, premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se danas i sa predstavnicima ugostitelja, ivent industrije, noćnih barova i klubova sa kojima je razgovarala o posledicima i efektima pandemije kovida 19.

Na sastanku je dogovoreno da se u narednim danima nastave razgovori o traženju potencijalnih mogućnosti i najboljih modaliteta dodatne pomoći ovim granama privrede, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

Kako se ističe, već su zakazane konsultacije sa timovima Ministarstva finansija i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija u okviru kojih će se detaljnije razgovarati o mogućim rešenjima.

Na sastanku su bili članovi Udruženja barova i noćnih klubova NOB, Udruženja ivent industrija, Udruženja ugostitelja Novog Sada UGONS.

Sa njima su, osim premijerke, razgovarali i ministar finansija Siniša Mali i ministarka trgovine, turizma i ugostiteljstva Tatjana Matić.

Sastanak je, kako je saopšteno,deo konsultacija koje će predsednica Vlade i resorni ministri imati u narednim danima sa predstavnicima industrija koje su najviše pogođene negativnim efektima pandemije koronavirusa.

Premijerka Brnabić će i sutra održati sastanke sa predstavnicima filmske industrije i bioskopa, kao i sa udruženjima frizera.

Komentari

Vaš komentar