Beobuild: Tržni centar Ušće menja izgled i dobija nove sadržaje

Biznis 21. maj. 202214:23 > 14:4328 komentara
Podeli:
ušće rekonstrukcija 1
Izvor: Beobuild

Kompanija MPC Properties priprema projekat rekonstrukcije tržnog centra Ušće, koji će, kako navodi portal Beobuild, funkcionalno obogatiti ponudu i osvežiti vizuelni karakter objekta.

Najveća transformacija ponude najavljena je u segmentu hrane i pića, sa brojnim novim sadržajima i planiranim zonama za sedenje na otvorenom, piše Beobuild.

Tako će do sada potpuno zatvoren objekat tržnog centra, dobiti niz uslužnih lokala sa baštama u prizemlju, čime će plato koji okružuje objekat dobiti novu funkciju.

Fasada tržnog centra koja gleda ka Brankovom mostu, biće promenjena i pokrivena transparentnim staklom, a baš tu su i planirani novi restorani sa atraktivnim pogledom na grad.

ušće rekonstrukcija
Izvor : Beobuild

Tržni centar će dobiti i novu dečiju zonu na dva nivoa i i zimsku baštu sa velikim svetlarnikom, kao i višenamenski prostor pod nazivom „New Market Square”, koji će doneti mogućnosti za različite vrste događaja i promocija, od sajmova hrane, koncerata i pozorišta, do uređenja doma.

Novi arhitektonski pristup preuređenju UŠĆE Centra sa više svetlih, transparentnih površina i centralnim umetničkim instalacijama treba da transformiše doživljaj posetilaca, uz bolju povezanost spratova i vidljivost prodavnica, kao i unapređenu pešačku komunikaciju u unutrašnjosti, navodi Beobuild.

Komentari

Vaš komentar