Četvrta međunarodna stručna konferencija Biznis na štiklama

Biznis 25. maj. 202020:05 > 20:09
Podeli:
Izvor: N1

Ove godine četvrti put u Novom Sadu održaće se međunarodna stručna konferencija Biznis na štiklama.

Moto ovogodišnje konferencije je Odvaži se – osnaži se. Konferencija je sufinansirana sredstvima iz programa prekogranične saradnje Hrvatska-Srbija Intereg-IPA CBC.

Konferencija je namenjena kao podrška ženskom preduzetništvu, preduzetnicama i potencijalnim preduzetnicama.

Međunarodna je i to je prilika da se preduzetnice iz regiona umreže, razmene iskustva, edukuju i unaprede svoje poslovanje. Iskusni predavači svoja znanja će preneti na učesnice i to je jedan od benefita ovakvog okupljanja.

„Jedna od tema na našoj konferenciji biće ‘Digitalno, ne digitronom’, gde će stručnjaci na tu temu, koja nam je veoma pomogla u ovim trenucima da radimo nešto i da radimo na nekakav drugačiji način. Ove godine će biti nešto drugačije u smislu da posetioci na našoj konferenciji neće imati kotizaciju zbog toga što ove godine konferenciju sufinansira projekat koji implementiramo u ovom momentu, to je Intereg-IPA program prekogranične saradnje Srbija-Hrvatska, ženski biznis hab i biće sufinansirana sredstvima tog programa, tako da ćemo imati još bolji program, još bolje predavače“, rekla je Sofija Bajić iz Kluba „Biznis na štiklama“.