Konkurs za Neltov program o poslovnim veštinama

Biznis 28. maj 201817:33 > 17:40
Podeli:
Izvor: N1

Dobar start, naziv je programa koji je pokrenula kompanija Nelt, sa ciljem da studentima i diplomcima omogući da razvijaju poslovne veštine u oblasti prodaje. Na konkurs se do 30. maja mogu prijaviti svi apsolventi, studenti završnih godina i master studija koji imaju vozačku dozvolu B kategorije i znaju engleski jezik.

U periodu od osam meseci polaznici dobijaju priliku da rade na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje kompanije Nelt, a najbolji učesnici dobijaju stalno zaposlenje u kompaniji, poput Miloša Sebića, koji je sreću okušao u prethodnom krugu.

„Dve stvari koje bih posebno izdvojio tokom programa su aktivna mentorska podrška. Druga stvar je to je celokupna firma upoznata sa programom Dobar start i svi sa kojima sam imao kontakt znali su na koji način treba da nam se obraćaju. Prva 4 meseca se rade terenski poslovi, od najnižih pa ka višim. A nakon toga ulazimo u kanceariju gde se upoznajemo sa opisom posla. Poslednja dva meseca su period u kojem radimo neki svoj projektni zadatak, gde našim razmišljanjima i inovacijama treba da donesemo nešto novo kompaniji“, kaže Miloš Sebić.