Vučić i Mali u "iznenadnoj" poseti Beogradu na vodi

Biznis 29. mar 201622:57 > 23:01
Izvor: Beoinfo

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišli su večeras gradilište "Beograda na vodi".

Izvor: Beoinfo
Izvor: Beoinfo
Izvor: Beoinfo
Izvor: Beoinfo

„Ovo je bila iznenadna poseta gradilištu „Beograda na vodi”, jer smo želeli da pokažemo da se napreduje iz dana u dan. Radi se punom parom, veliki broj radnika je i noću na terenu kako bi se u što kraćem periodu videli rezultati na velikom broju objekata koji se grade“, rekao je Mali.

Na dve stambene kule temeljna ploča se već gradi, a krenula su i iskopavanja za „W” hotel. Takođe, u toku su i iskopavanja za veliku kulu, tako da se na svim objektima prve faze uveliko radi.

On je rekao da su u toku radovi i na Savskoj promenadi u dužini od nekoliko stotina metara koji će biti gotovi u narednih nekoliko meseci.

Mali je istakao da u septembru počinje izgradnja velikog tržnog centra.

On je podsetio da je Grad Beograd od 256 porodica do sada raselio 239 porodica kojima je obezbedio stanove.

Takođe, 313 objekata je do danas uklonjeno sa ovog prostora i to je neverovatan broj koji pokazuje da smo maksimalno angažovani, istakao je Mali.

To su projekti koji menjaju Beograd i Srbiju, pokreću našu građevinsku industriju i zato insistiramo da se sve ove aktivnosti rade danonoćno, jer želimo da pokažemo da umemo, možemo i imamo kapaciteta i želje da menjamo stvari u Srbiji, istakao je Mali, prenosi Beoinfo.