Hondin CR-V „Black Edition“ stigao u Srbiju u sportskom izdanju

Auto 30. sep. 202115:353 komentara
Podeli:
Izvor: Delta motors

Uzbudljivi model „Honda CR-V Black Edition“ sa sportskim karakteristikama, od sada je na raspolaganju i vozačima u Srbiji koji će izvesno uživati u svakoj posebnosti ovog sofisticiranog hibrida, navedeno je u saopštenju.

Najprodavaniji Hondin SUV na svetu sada je dostupan sa paketom opreme „Black Edition“kod verziji sa hibridnim pogonom. Ovaj prostrani i aerodinamični model jedinstvenog dizajna odlukuje komforan, relaksirajući ambijent kombinovan sa praktičnoąću i pogodnostima velike kabine.

Ljubitelji hibrida na raspolaganju će imati inteligentnu Multi-Mode Drive (i-MMD) efikasnu tehnologiju koja automatski bira između električnog, hibridnog ili klasičnog pogona smanjujući potroąnju goriva i emisiju CO2 i čineći da automobil uvek koristi energiju na najoptimalniji način, navodi se u saopštenju Delta Motors.

Izvor : Delta motors

„Honda CR-V Black Edition“, kako dodaju, obiluje pametnim rešenjima i korisnisnim inovacijama koji čine ovu petu generaciju CR-V-a pravim vozačkim SUV-om. Kreiran je za one koji znaju da uživaju u sofisticiranom enterijeru sa modernim infotainmentom uz udobnost i svestranost po kojoj je CR-V poznat.

Njegov markantni izgled odlikuju tamne definicije sastavnih komponenti: od crnih, sportskih 18-inčnih aluminijumskih točkova, crno-hromiranih lajsni i ukrasa koji naglaąavaju dinamični oblik, do svih paľljivo kreiranih elemenata enterijera i sediąta presvučenih crnom luksuznom koľom.

„Honda CR-V Black Edition“ je pouzdan partner, jer poseduje SENSING paket sigurnosne opreme, koji je dizajniran tako da putnicima pruľi maksimalnu sigurnost tokom vožnje, stoji u saopštenju.

Kako se dodaje, inteligentni sistemi za prevenciju sudara i izletanje sa puta, kao i oni za praćenje situacije u saobraćaju predstavljaju alate koji ulivaju poverenje i pružaju oslonac putnicima, jer ovaj Hondin SUV samostalno ukazuje i bira najoptimalnija bezbednosna rešenja.

Cena ovog modela je od 39.490 evra, dodaje se u saopštenju.

Izvor : Delta motors
Komentari

Vaš komentar