Poslanik SNS iz Vranjske Banje otkupio državnu zemlju falsifikovanim potpisom

Vesti 18. nov 202213:37 19 komentara
N1

Porodica narodnog poslanika SNS iz Vranjske Banje Slaviše Bulatovića kupila je deo školskog dvorišta u javnoj svojini na osnovu falsifikovanog potpisa, pokazuju dokumenta iz policije i rešenje Višeg suda u Nišu, koje je odlučivalo o pritvoru Mirjani Mladenović, službenici Gradske uprave u Vranju. Ona je priznala da je sačinila i overila zapisnik sa potpisom koji joj je Bulatović predao, a za koji je tvrdio da pripada njegovom komšiji Čedomiru Cvetkoviću.

Pročitajte još:

Dragana Cvetković, Čedmirova ćerka, koja već duže vreme pokušava da istera ovu stvar na čistac, dobila je odgovor MUP-a u kojem se navodi da je osumnjičena Mirjana Mladenović tokom saslušanja priznala da je falsifikovala Čedomirov potpis, odnosno da je zapisnik o saslušanju suseda lažan.

U rešenju Višeg suda u Nišu, kojom se Mirjani Mladenović izriče zabrana prilaska svedocima, navodi se da je ona priznala da je sačinila službenu ispravu neistinite sadržine, odnosno da Cvetković nije bio prisutan i dao takvu izjavu, koju je ona overila.

Mladenović je na saslušanju kazala da je sačinjenu izjavu dala Slaviši Bulatoviću na ruke, a da joj je on vratio potpisanu, tvrdeći da ju je potpisao Cvetković.

Porodica Cvetković navodi da Čedomir tu izjavu nije mogao da potpiše, i to ne samo zato što sa Bulatovićima ne razgovara, već i zato što tog 26. novembra 2020. godine nije boravio u Vranju, niti u Vranjskoj banji.

Zapisnik s falsifikovanim potpisom je omogućio porodici poslanika SNS da otkupi deo školskog dvorišta u Gradskoj opštini Vranjska Banja, koje je bilo u vlasništvu grada, kako bi gradili stambeni objekat. Na istoj parceli nalazi se i kuća porodice Cvetković, pa je za otkup zemljišta bila potrebna i njihova saglasnost.

Podsetimo, Dragana Cvetković je početkom oktobra privedena, a potom odvedena na psihijatriju kada je u predsedništvu pokušavala da ostavi dopis svoje majke predsedniku Aleksandru Vučiću. Ona je zahtevala i da razgovara s nekim iz predsedništva i odbijala da napusti zgradu, zbog čega je privedena.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare