Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vihor

Pravosudni sistem rodbinske veze i politicke veze ikorupcija!

10 260

Skoljkaboj

Pa ispunila je kriterijume, stavljamo novogodišnju rasvetu u Beogradu od1 oktobra.

8 412

Rade

Srbistan u EU smesno

6 293

SSSS

E vala ako su ih Bugari i Rumuni ispunili...

114 3

Neko...

A i šta ćemo u EU?

20 386

Bajker

Znaci, NIKAD!

42 296

Igor

To što već 100 godina imamo problem sa Kosovom nije razlog što nemožemo u EU nego je simptom nezrelosti društva da uspostavi sistem vrednosti posle koga bi ulazak u EU bio prirodna stvar . Recimo naši odnosi sa Mađarskom su na najvišem nivou onda kada Mađatska ima najlošije odnose sa EU.

63 233

Nenad

Po kriterijumima mi nismo ni za afričku uniju.

110 333

Slaki

Bojim se da ce jos jedino Srbija i Crna Gora uci u EU. Srbija iz politickih razloga kao Bugarska i Rumunija, Crna Gora jer je mala. Naravno oni to nikad nece jasno i otvoreno da kazu ali ce tako biti. Ostale zemlje ce ostati van EU. Kao neki vid pridruzenih clanica.

164 22

Euro Song

Ma idi begaj...

34 656

RP

Svaki novi zakon je sve dalji od evropskih kriterijuma. Pogledajmo samo ovo sa sudstvom.

83 330

vlastimir.i

Ove birokrate, koje niko nije birao (mozda bas zbog toga) , upropaste volju i najzagrizenijih evrofanatika da se bore ovde za ulazak u EU. Sa takvima, EU nema nikakvu perspektivu

55 474

Feyck

A jeste, sad oni treba da dozvole svima, bez ikakvih zakonskih normi ulazak u eu

3 131

verni citalac

Predsednik trazi garanciju da Srbija udje 2025. u EU a nista zavrseno nije. Nigde napretka. Ovakva Srbija ne moze ni za 20 god u EU. Korupcioni sistem je nazalost urnisao sve.

142 395

nada

Znaci Srbski narod da se javno deklarise kao izdajnicki,da bi onaj ko vam je sve obecao ostao cist.i skinuo odgovornost sa sebe.Velika vecina ne zeli ni njega,ni ulazak u EU sa svim tim ucenama.Ako imate sta ,crno na belo ucenite njega da ode sa ove funkcije ,jer i tako ne sluzi narodu.

144 411

Deki

Srbija niti jedno od 35 poglavlja nije zatvorila. Otvorili smo tek 14. Prvo poglavlje otvoreno 2015. god. Hrvatska je na primer, sva poglavlja otvorila i zatvorila za četiri godine.

106 343

MV

Kao sto sam ranije napisao nije Kosovo jedini uslov ima tu dosta kriterijuma koji nisu ispunjeni a kako stvari stoje sa ovima na vlasti nema sanse da udjemo ni 2025.

94 313

nada

Ma koja Srbija,sta hocete ?Srbija pripada narodu ,a ne Izdajnicima i odmetlim od naroda.Ako imate sta,resavajte sa tim covekom,ako je i covek.Ako je nesto zgresio sto narod nezna ,hapsite.Nije Vucic Srbija,mi smo ti koji ce na kraju reci zadnju rec.Ako je.obecao ,a ne ispunjava znaci da laze ,mi vam nista (vecina naroda)nije ni obecavala ni lagala.Ako laze vas uEU ,kako tek ovde u Srbiji.

84 280

Nekako s proljeca

Eto šale niotkuda, pa jesu li ispunile sve kriterijume naši susedi, nisu, pa eto ih u Uniji, veza čini čuda pa je tako i kod vas. Činjenica je da svi nedovršeni demokratski sistemi moraju biti bar donekle egal sa Unijom, al bože moj sve ćemo mi uskladiti samo nas primite, primite nas...

24 39

Kiza

Opet nasi nerealni komentari, drugima je lako, nisu ispunili, nas mrze, ne damo Kosovo. Shvatite da mi EU ne trebamo, ne zive oni od nas vec mi od njih. I ova Kocijancic je u pravu - ispunite uslove pa onda u EU, niko nece da nam obeca prijem blanko. Mada, mislim da je Vucic i mislio da ako ispunimo uslove, da nam na neki nacin garantuju prijem.

249 13

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo