Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aha

Valjda dok se istovari?

1 0

BGD

Zbog Koje Vrste Robe je Avion bio Veoma Težak ?.

4 147

Jovana

Ovo je nesto sto se desava svuda u svetu. Bitno je da se sve dobro zavrsilo.

278 2

deda

Sreća nije bilo žrtava

447 2

Nela

I sad od toga prave dramu.

2 278

Saki

A zašto se g. Vojinović juče izletao sa konstatacijom da je pilot pogrešio? Koji je on stručnjak da komentariše?

2 378

royal member

Nista previse cudno, gomile aviona prinudno slece svaki dan svuda u svetu zbog kvara i mnogih drugih razloga.. jeste potrajalo ali je duznost sluzbe da sacuva avion neostecenim jer taj avion kosta mnogo i u redu je da vremenski popravka traje duze pa i na ustrb ostali letova koji se kasnije prilagode. Zna se da uvek putnici kojima sledeci let zavisi od prethodnog, zbog presedanju, dobiju zamenu karte za let koji im odgovara zbog kasnjenja. Nema tu prevelike stete za putnike, bitna je bezbednost.

122 2

nidzo

Bolje tako, nego da je doslo do neke vece tragedije, ne daj Boze

202 1

Nislija

Laz

4 205

Santorini

"i da je uklanjanje aviona s piste trajalo toliko dugo zbog kompromisa aerodroma i aviokompanije kako letelica ne bi bila oštećena." Kakve ovo veze ima sa presvlačenjem aerodrodmske piste?

141 3

ceca

bitno je da se sve dobro završilo

202 2

Zorica

Profesionalno obavljen posao. Svaka cast rukovodstvu aerodroma.

325 6

Bobiška

@Mladjan Prvo, trajanje presvlačenje piste nema veze sa tim što su avionu popucale gume stajnog trapa. Drugo, za na nesreću je kriv Egipatski pilot, a ne aerodromska infrastruktura. Treće, veoma je "lako" premeštati avion na golim felnama, bez naduvanih guma.

144 3

Ljuba

A, šta kaže francuski koncesionar? Ipak je aerodrUm njegovo vlasništvo na dugi niz godina, pa mi je čudno što se naprdnjaci petljaju u ovu problematiku.

3 335

Dragoslav

A steta nanesena putnicima, to nikom nista??!!??!!

9 204

blagomeni

Hoće li Egypt Air platiti troškove koji su nastali zbog blokade piste, kako avio kompanijama koje su bile u nemogućnosti da poleću i sleću, tako i aerodromu za gubitke uzrokovane blokadom saobraćaja kao i putnicima koji nisu mogli da odlete ili slete na BEG? A šta je sa aerodromom u Batajnici? Zar nije mogla ta pista (čak dve piste!) da se koristi a putnici prevoze autobusima kao sto je bilo organizovano kada su renovirali pistu na BEG?

10 136

Wladimir

Normalna procedura...ne treba se mešati!

204 3

ivana

Bitno je da su svi zivi i zdravi, a za ostalo cemo lako!

95 22

Apophis

Glup izgovor za neznanje i neiskustvo...!

62 291

Ogi

Čije neznanje i neiskustvo?

33 39

Mladjan

Ogi 20:13 12.09.2018. Čije neznanje i neiskustvo? U zemljama koje imaju "znanje i iskustvo",cela pista se uradi (presvuce novim asfaltom) za tri- do cetiri sata i to nocu kad je frekventost saobracaja manja. Imaju tehniku koja je potrebna da resi i odrzava jednu takvu infrastrukturu kao sto je medjunarodni aerodrom! Oni nemaju takvo rukovodstvo koje pepeljare na aerodromu placa vise milioina dinara,a avione "prevlace rucno" preko piste!

77 363

dare

Da, neznanje i neiskustvo, ali Egipatskog pilota, koji je uspeo da pocepa gume na avionu.

152 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo