Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Medjanski Igor

Izostavili ste u izvestavanju da je objava reulatata PREVARA jer nisu u ukupan broj poslanika uzeti oni koji su bili uzdrazani pa je tako rezultat 2/3 sto ne stoji. Broj apstinenata u ovom glasanju je cak 192. Dakle ovo je prva VELIKA PREVARA i slika evropskog parlamenta. Dakle u to drustvo NE TREBA DA IDEMO, jer prevaru vlasti, laz vlasti, kriminal vlasti kao i teror vlasti vec imamo sa vucicem (malo pocetno slovo prezimena "velikog voljenog vodje" - nije slucajno).

5 3

Milos

Ništa onda neka ih eu izbaci iz saveza i neka nas prima ionako samo mi primamo oberučke teroriste

8 1

Deki

Srbija nijedno od 35 poglavlja nije zatvorila.

42 3

Zoran

Kad zaboraviše "blagostanje" pod Rusima?

40 17

Elninjo

Neka se vrate "pod" rusku cizmu, stariji pamte sta je to i kako je.Njih je eu podigao iz mrtvih.

52 27

Medjanski Igor

Postovani Elninjo, doyvolite da Vam kazem da uopste niste upoznati sa situacijom. Madjari jako dobro pamte rusku cizmu, te zato postuju sadasnju slobodu. Nece ni pod nemacku cizmu, platili su to jednom sa skoro 2/3 svoje teritorije. Trenutno imaju najveci trast BDP unutar evropske unije sto im nije nemacka donela nego rad. Ne znam da li ste culi da je mrcedes poceo da gradi drugu svoju fabriku (trecu po velicini unutar koncerna) u Madjarskoj. Mi smo za Madjare bili Amerika nekada, ali ne nasom zaslugom, a sada mozemo da im duvamo u d... (ako nam dozvole) koliko su ispred nas. Meni je zao sto nismo mi na takvom mestu (po vucicu jesmo, ali on nas standardno laze otkad je na sceni, tako da smo mi budale,a ne on). Srdacan pozdrav.

3 2

Pantigana

Zato na nama mogu da ispoljavaju sve moguće prohteve i zahteve Sta bi tek bilo da smo u EU.

29 14

Kole

A koliko je madjara zahvaljujući pasošu te EU emigriralo u USA bez preskakanja bodljikave žice

37 17

max

I dalje brkate emigrante i migrante.

34 11

Kostica

@ max Svi koji se bilo gde i iz bilo kojih razloga sele su migranti, uključujući i ptice. Prefiks definiše da li se iseljavaju ili useljavaju, a kako ćete ih definisati zavisi iz koje zemlje posmatrate, odlazne ili dolazne. Samo migrantima možete nazvati isključivo one koji periodično ponavljaju svoje seobe, ptice selice, karibue... a od ljudi nomadska plemena ili npr. sezonske radnike, uslovno čak i turiste...

6 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo