Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Petar Voždovac

Srbija nije izdala medjunarodnu poternicu za ovim kriminalcem, ali je Turska ipak izručila Vukotića Srbiji !!!! I čovek se pita ZAŠTO ? Ja mislim da je došao ovde da bi ga spasili. Od koga – ne znam ali sada to i nije važno. Da ne ulazimo u detalje. Ali kada se država angažuje da spasava kriminalca, onda to košta zaista veoma mnogo. Ostaje samo pitanje, kome je plaćeno, koliko i ko je uzeo novac. Ovakve stvari se ne rade za džabe.

3 0

BGD 011

Meni je zanimljiva izjava oca uhapsenog: "Ne treba se igrati sa čestitim crnogorskim porodicama, jer kad-tad sve dođe na naplatu i istina izađe na videlo," rekao je Vukotić." Posebno je interesantan deo koji upozorava na "naplatu"!

12 0

Micia

@Zanimljivo. Da, ovo je zaista zanimljivo. Ako se odrekao srpskog pasoša, i ako mu je izdata potvrda da nema više srpski pasoš, ZAŠTO mu onda pasoš nije oduzet. To je pitanje pre svega za Policiju a posle i za Tužilaštvo. Neko iz Policije bi trebalo da odgovara za to. Ili je to bilo uz dogovor sa vlastima a znamo da takvi dogovori koštaju VEOMA mnogo. A tih par desetina hiljada eura uvek dobrododju – za starost.

5 0

Zaklina

Lazni pasos je mnogo rizican😂😂😂a sto kapuljaca na glavi😃jer zbog slike😉

6 0

Lola

Ha, ha, ha.... Mozda to nije on ionako je u pitanju lazan pasos

2 0

zanimljivo

Zanimljivo je da je dobio i pasos Crne Gore jer svi znamo da Crna Gora ne dozvoljava dvojno drzavljanstvi sto znaci da je u on MUP cCne Gore morao doneti potvrdu da nema drzavljanstvo/pasos Srbije tj da ga se zvanicno odrekao i da je ta odluka o ispisu iz drzavlvanstva Srbije prosla i postala punovazna

52 6

Dure

ali,covece..pa sto ne razmislis malo?Prvo je imao pasos CG,sto je dobio rodjenjem i zivljenjem tamo,a potom je trazio i dobio Srb.pasos..e svasta

1 0

Ljuba

Ja se izvinjavam ako sam neupućen, ali ovo je već treća ili četvrta vest na temu ovog slučaja, a meni nije jasno kojim mehanizmom je crnogorski državljanin, iz Grčke izručen Srbiji?????

87 10

Sremac

dotični ima državljanstvo i Srbije i CG. Isporučen je iz Turske u Srbiju, iako za njim traga Grčka.

78 1

Ba

@Sremac ali, nepostoji potjernica u Srbiji. Sta li sad mute sns strucnjaci?

5 0

krsta

Spasavanje redova Jovice!

2 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo