Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Princeza

Emina nije kriva! Ovo je pravedna odluka, nije njoj mesto u zatvoru sa kriminalcima. Na snimku se sve lepo vidi, nema vozaca koji bi ih izbegao, oni su na njena kola naleteli. Tragicno je sve sto se desilo ali Emina ne treba da ispasta za ono za sta je najmanje ona kriva. Hteo neko da prizna ili ne i ona je zrtva. Sigurno ih nije namerno pregazila.

13 6

MIlovan

Naravno da je kriva, jer niej vozila prilagodjenom brzinom! Da je vozila u ogranicenju brzine onda ih ne bi ubila nego bi bili lako povredjeni! Radi se o bogatasima, ko jos ima 300 000 evra da da u kauciju da bi cerka izasla iz zatvora..da je neko drugi ne bi ni postojalo kaucije... gde je alko test?? Nema!

0 2

Ocekivano

Pa naravno, sada da se malo odugovlaci sa postupkom, da vreme pojede slucaj i eto tatine cere na slobodi doveka, mozda sa nanogicom. Balkan je bio i ostao rupetina za zivot, hteli mi to priznati ili ne. Ljudi cine mesto (ne)podnosljivim, a ne flora i fauna.

10 9

Mića

Realno i nije kriva, čovek je skočio na njen auto i povukao ženu sa sobom. Ona je tu isto žrtva. Bio je objavljen snimak nesreće, najveću krivicu snosi taj nesrećni čovek što je i poginuo. Žao mi je da kažem, ali poneo se ko malo dete prelazeći ulicu i uništio tri života.

26 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo