Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

besna glista

Na politickom i ekonomskom nivou, to jedinstvo je itekako moguce. Problem je u obicnom narodu koji mrznju i pakost neguje kao najvece vrline, a sukobe razvlaci vekovima. Zbog takvog naroda, nista nikada nece biti moguce.

2 1

Razlog

"Junker:Evropska unija mora biti jedinstvena prema pristupanju Zapadnog Balkana inače će drugi preuzeti na sebe da oblikuju njeno najbliže okruženje". Junkerove reči, koje nisu samo njegove, nego većine sa Zapada, jasno govore o čemu je reč: Dajte da sprečimo druge (Ruse i Kineze) da nam se ubace u sred evrope , odakle će nesmetano da šire svoj uticaj i da nam budu kost u grlu. To je razlog zbog čega nam mašu šargarepom i obećavaju siguran put u EU. Mi njima ne trebamo ni slučajno. Cilj je sprečiti konkurenciju.

19 3

(-_-)

Mi smo brži.

2 0

Cvecar

Junkermaister,dobro si to rekao!

2 6

Mare

Pa ajde više nas uoblikujte. 30 godina nas vajate.

9 3

Fata

Nazdravlje

9 3

Saveznik

Vi nas oblikujute 30 godina, vidite gde ste nas doveli. Dosta nam je vašeg oblikovanja.

39 15

Valdemar

Mada... Kad su hteli da nas oblikuju 1990/91. sa par milijardi dolara i članstvom u EU po ubrzanoj proceduri, mi smo rekli "čekajte, prvo malo tenkovi".

35 9

što lupati tiho kada možeš glasno

@valdemar, mora da si pomenuto vreme proveo u Hari Poterovom zamku... Daleko od istine i realnosti - Ili ti je nametnuto moždano ispiranje nanelo toliku štetu, da zaista ne znaš gde je istina. I čemu ona uopšte i služi...

10 2

AAF

VALDEMAR Ispravnost tenkova je prvo proverena na ulicama u Beogradu a onda sa cvecem ispraceni za Hrvatsku.

13 1

Jelena

Bravo EU!

20 21

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo