Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

I td...

Borute srbine ! Bravooooo...

1 1

NeMoGuDaVeRuJeM

Steta sto nas nece na duzi rok primiti u EU.Oni samo gube na tome.Kako bi im AV lepo pripovedao o Velikoj Srbiji,pomogao u razvoju,doveo kineske,arapske i ruske investicije,smanjio nezaposlenost porusio njihove savamale uveo vladavinu prava,oslobodio medije i pravosudje itd.itd.Neka ih neka gube...

10 4

Ludi Milojko

PA KO JE LUD DA BUDE SA NAMA OVAKVIMA

8 6

Slovenac

E, pa ulazak u EU se mora zasluziti. Ali, ne podupirem ovakve izjave Pahorove, ni pod razno. Trebala je SRB u EU uci kad i HR. Mozda bi se time izbeglo ponovno vracanje radikala na vlast.

13 5

Blagoje

Borut odlično pleše sa Kolindom, fali samo buketić!

21 3

Vagar

Zaboravio je da pomene njihovo čedo- Kosovo.

26 4

vl

Ako ne želiš pomoći, ne odmaži.

28 8

Judge Dredd

Zar i ti sine "B(o)rute"?

35 6

TT

Ovo nije loša vest za Vučića... Ostaće još decenijama na vlasti. Ako nas EU hoće a mi nismo sposobni, onda je Vućić nesposoban i morao bi da ode. Ali, pošto nas EU neće, mi i nemoramo da jurimo taj EU standard, pošto već živimo u zlatnom dobu...

50 3

Mr

Toliko od evrope.Bolje mi u rusko kinesku uniju

24 30

Vlaja

Tako, bravo. I decu na doktorat u Rusiju (u oblasti baleta, klavira i solo pevanja, tako neophodnih za razvoj), u šoping u Kinu, na naučne projekte u Azarbejdžan, a Srbi da zaborave perverzije kao što su konjak i viski, nego neka, kao pravi domaćini, peku "samogon" od krompira i ostalih organskih otpadaka u budženim ekspres loncima koje svaki pošten bravar očas posla konvertuje i lampek, iliti rakijski kazan. Nije dovoljno što je neko velik, ne možeš da očekuješ dobrobit od goreg od sebe. Kako reče onaj siromah što bi se u slučaju svetskog rata opredelio za Rusiju: "Pa, bato, normalni, kod Amera je mnogi bolja kujna u zaribljeništvu..."

20 5

zluradi

E ako je Borut rekao, onda u redu!

16 5

Apophis

Srbija sedi na vise stolica... po potrebi... laze EU da je iskreno zeli a forsira uticaj Rusije... udvara se Kini imitirajuci Trojanca a u stvari... POJMA NEMA KUDA MOZE, KUDA ZELI I STA HOCE?!? Zato joj je i najudobnije da se svadja... ogovara komsije... krade sebe samu.. podrzava kriminalnu drzavu i urusavanje institucija.. njij je tako ipak najbolje i TREBA PO ZASLUZI DA BUDE NA BRDOVITOM BALKANU... DALEKO JE NJOJ SUNCE EVROPE!

49 9

MAre

A Slovnecima dolazi Putin u posteu dva puta godisnje. Kinezi im kupili gorenje. Vrnogorcima Kienzi grade autoput. Pola Ruunije u Kinzeskom vlasnistvu, jedino Srbije je to problem. Grow up.

29 7

Zlaja

@MAre, don't mix grandmothers and frogs.

11 1

Antieu

Gorka kafa za evroradikale xD

34 4

Aktivista

Odlična ideja, hvala druže Pahor! Nema bolje ideje od te

30 8

Брат.Бачванин

Хрватска је неспремна ушла у ЕУ, и зато сваке године изгубе људи колико има град Осјек. Бугарска је ушла неспремна, и исто јој се дешава. Тако да: ништа од ЕУ док се прво стандард, образовање, економија и финансије не поправе, + да се народ Србије што више радним местима и добром платом завеже за Србију. И тек онда можемо у ЕУ, и то без бојазни да ће Србија као неке околне земље масовно да се испразни.

31 32

Dragan

Kako si pametan Vucicev Bot eeeee

37 14

Брат.Бачванин

...Сине Драгане, баш ти знаш да сам ја Вучићев бот...

9 15

Tepesi

Ovde penzije nema.

12 3

Charuga

Osijek, a ne Osjek

12 3

Zlaja

Prvo, Srbija i ostale zemlje Zapadnog Balkana koje nisu u EU se prazne MNOGO brže od narečenih članica EU, a drugo, sve bivše komunističke članice EU, a ne samo navedene tri, su u toku ove decenije pretrpele masovniji odlazak mladih i obrazovanih "trbuhom za kruhom" dalje na Zapad, a razlog tome nije njihovo članstvo u EU u "nespremnom" stanju (mada, naravno, ima i toga), već delovanje lokalnih desno-populističkih lidera (od Orbana nadalje), s jasnim ciljem da politički nepodobnu (mladu i slobodnomisleću) populaciju istisnu napolje, a da nad neobrazovanim ostatkom neograničeno vladaju na strahu od migranata. Prebrzo je zaboravljeno da je '90-ih mlade u Srbiji (i uopšte na Balkanu) zadržao samo (pre)strogi šengenski vizni režim i međunarodna izolacija, zato je u Srbiji pre 18 godina imao ko da svrgne Miloševića s vlasti, što danas više nije slučaj. Ne odlaze mladi iz nekakvih pomodarskih pobuda, kako ih lokalni desničarski režimi obično etiketiraju, već zato što im je puk'o film od kriminala, korupcije, nemogućnosti zaposlenja bez partijske knjižice, stalnog zveckanja oružjem... Mladi žele samo da sebi i svojim porodicama obezbede život dostojan ljudskog bića u 21. veku i ništa više od toga, zato sve masovnije odlaze.

19 3

Брат.Бачванин

...@Нема ту прво,друго или треће. Ово што сам ја написао јесте истина, и није из моје главе. Тако да анализа није моја. Ја само пишем оно што сам прочитао на енглескомжи (америчка предвиђања за земље Балкана). Тако да нема шта ти мени да пишеш (осим ако и ти ниси прочитао нека званична америчка предвиђања за неку будућност 2060).

2 5

Mrgud

Treba i vas da izbace da se ne raspadnu.

40 11

Zaklina

Drzite se vi Evrope a mi naseg Balkana i bice mir😎

29 17

sluzimo narodu

Pahor brat!

26 10

Grunf

Pa niste valjda blesavi da primate vucicevu Srbiju u EU??! Ta glavobolja vam zaista ne treba.

53 10

Vera

e bas vam hvala ...

23 10

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo