Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zoki

Mozda narod ne zeli obnovu demokratije…?

3 148

Pera detlic

Kada je ovom narodu bilo najteze,tebe je tata poslao u London,da izdaleka podelis muku sa nama!Usao si u politiku jer te je tata progurao sa svojim vezama.Bez dana radnog staza postao si "visoki funkcioner DS-a".Otisao u UN,i uradio jedno veliko NISTA za Srbiju!Danas nam ti nudis resenja,demokratiju,bolju buducnost!?!Sve to sa tatinim parama iz NIS-a-Jugopetrola.Daj idi ponovo u Englesku i spasi nas,jer mi je (verujem i ostalima)muka od vas koji mislite dobro Srbiji,a samo gledate gde ce te da se uvalite i kradete sto se moze ukrasti!Kada ste bili na vlasti ojadili ste Srbiju sa svojim modelom privatizacija,tako da su probisveti za jedan euro kupovali secerane,fabrike ulja,itd.itd.,i danas nam vi pricate o postenju,borbi protiv kriminala!Reci Vuce Jeremicu kolika su ti mesecna primanja,koliko placas stan,struju i ostalo,jer to je problem gradjana Srbije danas!!!

167 16

Srbijanac

A to isto pitanje bi i Vucicu mogao da postavis!

36 168

Perspektiva

Sve to lepo zvuči, samo većinu vas smo već videli na vlasti od 2000. god., imali ste priliku, malo toga promenili, mnogo toga izgrešili, pa su zato došli ovi ovakvi na vlast. Oprostite mi na skepticizmu, ali ko nama garantuje da Obradović neće biti novi Koštunica, a Djilas novi Djindjić, gde će opet svako vući na svoju stranu, a ti "eksperti" neki novi G17+ koji će dalje pljačati, otpuštati i opustošiti i ovo malo što je ostalo? Pamtim ja vreme partijskog zapošljavanja i dok ste vi bili na vlasti, pa ja sa prosekom 9.34 nisam mogao ni da privirim, dok su se kolege sa prosekom ispod 8.0 i DS članskom kartom zapošljavale u roku od 24h.... da ne spominjemo privatizacije, korupciju, otpuštanja, prinudne uprave... ko nam garantuje da ćete saradjivati sa sindikatima i organizacijama civilnog društva, kada ste ih ignorisali tada!? Svi govorite jedno dok ste u opoziciji, čim se dokopate vlasti, kreće druga pesma - devastiranje svega što je preostalo, medjustranačke svadje, podela plena, a obećanja ... ah, obećanja

17 212

Predrag

Gospodine Jeremiću,LIČNO,kao Predrag Radonić,elektroinzenjer u penziji,ali,bivši sportski šampion,onaj,koji je za ovu Zemlju zaradio ogromne pare za razvoj društva i države u zemlji i inostranstvu,želim vam uspeh,krenite,ako i ne pročitate ovu poruku podrške,ostaće u serveru za nauk budućim generacijama,da je "bio jedan",koji vas je podržao u viziji koju predstavljate!

47 212

Podrska ili ne...

Slazem se bio je jedan i to mu je, sto mu je, ostalo od podrske.

0 0

Ivan

Aj da vidimo oće li iko promeniti sistem u ovoj državi to je ono što ste trebali 2000. da uradite, džaba što se vi menjate kad radite po istom sistemu nakaradnom. USTAV (se mora poštovati), DRŽAVLJANSTVO (koje se lako gubi a teško stiče ,pa se “manjine” ne bi pravile da imaju državu u državi), PRAVNA DRŽAVA (ispred svih pa makar on bio i najmoćniji) za početak pa da vidiš kako može da se sve poštuje kao u Nemačkoj i dr uredjenim državama

41 266

Izgubljenih 12 godina

Ivane menjali su oni mnogo sto sta pa i drzavu , sa Jugoslavije na SCG pa na konacnu verziju RS... Samo nisu menjali politiku koja bi se bavila ljudima. Tako su sirili svoju demokratiju.

0 0

Mali Sve Samo Nije Mali

SZS ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

37 389

Vučina

Bravo Vuče, samo rad i probudiće se ovaj anesteziran narod!!!!!!!

62 361

UE

@Vučina samo tako i nikako drugačije, ujedinjeni u borbi za promene ovog nakaradnog rezima...

28 177

Тетак

Камо среће да си нам ти уместо АВ

47 301

Zoran987

Moraš malo da požuriš a promeniš taktiku. Vučić je razmontirao državu i uništio sistem, institucije a i svaki dan ti govori da neće mirno sići sa vlasti. Mrdni se malo.

60 185

Peron

Kad, prijatelju kad i kako? Prođe život... a ovaj nema nameru da vam vlast ponudi na tacni.

54 217

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo