Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

radnici AMSS uzbunjivači ⚠

Dno dna! NapreDNO!👎

4 0

Petar I

Inspektore bi poslali u Gulag da nisu nešto "pronašli". Da će tako biti znalo se od početka. Ako čitaju ovo neka podnesu zahtev za otpis duga zbog zastarelosti. Deo poreza i doprinosa je sigurno zastareo, a s njima i kamata. I doprinosi za pio su u jednom periodu zastarevali. Zbog očigledne pogrešne primene materijalnog prava treba podneti krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja svim licima koja su u tome učestvovala.

16 147

Darko

Sta je tu vise cudno? Apelacioni sudovi godinama presudjuju u korist radnika vozača u privatnim firmama posivajuci se na uredbu o dnevnicama za sluzbeni put drzavnih sluzbenika i namestenika. Princip je odavno ustanovljen i zove se kadija te tuzi kadija ti sudi. Istocnjacka despotija a ne uredjeno demokratsko drustvo.

13 117

Les miserables

Vraćanje komunizma i jednoumlja , da ne kažem - bezumlja ! Lepota ... uskoro ćemo uvesti i "štafetu" , zaštitu ličnosti /ne samo jedne "ličnosti"/ , trostruke doktorate , trostruke "narodne heroje" , udarnike rada ... A "narodu" - kako to gordo zvuči - selotejp na usta ili flaster o trošku "države" tj. vladalaca naših !

14 136

Kostica

Frka.

125 1

Pohovani Pica-burek

Ne dugujete znači ništa? Časkom ćemo to promeniti.

42 150

Apatija

I treba... Zašto gradjani ne izadju na ulice? Tako su vam i aerodrom uzeli...Strašno je apatija zavladala, mada se plašim kad ova tišina predje u buku, kad ovaj balon pukne, biće strašno!!!

92 203

mirka

Kriminalci! Slazi, otmi, srusi sve sto ti je na putu i likvidiraj svedoke!

87 179

gogo

Predsednik Vučić reče: "Zašto vam je baš taj hotel na kopaoniku bitan." A mi pitamo: Zašto su vam baš Južne Vesti bitne?

113 218

mitar

naći će način da vas zatvore a moguće čak i da će vam zatvor napakosti. To sloboda medija u vučicevoj srbiji

95 201

Djordje

Nezapamceno gusenje nezavisnih medija.

110 237

Marica-Vladimirci

Samo hrabro! Nece EU dugo biti nema na ovakve pritiske vlasti na slobodne medije! Čim se Vučić "razgraniči" sa Kosovom, počeće kritike. A onda naprednjačka reakcija, pa konkretni odgovori i potezi...

92 300

Попивода

Боље би било да пореска служба прочешља стечену имовину претпостављених политичара, а не да "цеде суву дреновину".

113 214

Nišlija

Ovo više nije pritisak na medije, nego otvorena cenzura i gašenje. Ovolika doza nervoze znači da se ovoj vlasti bliži kraj!

190 406

Marko

Napredno tumačenje propisa! :D

176 365

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo