Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

IQ

Rs već ima stolicu kao Bih! Rs nije nezavisna država kao kosovo!

14 332

Kibo

Stolica je malo passe. Traži fotelju.

29 152

Igor

Pametnije bi bilo da RSrpska odmah traži stolicu, a ne da čeka da Kosovo dobije.

35 246

Ike

E bravo majstore...a hoće li i RS otići kao Kosovo.?

61 294

Saška

Lepo bi to bilo ali je jako komplikovano....Dodik priča što bi narod voleo čuti a svi znamo da je Srbija garant Dejtonskog sporazuma i nije pošteno da nas dovodi u tešku poziciju a sebe predstavlja najvećim Srbinom .To isključivo zavisi od snage Rusije i Kine na svetskoj sceni a onda i od statusa Srbije na toj sceni.

165 16

LuizaH

Pa sta je sad ovo?Veliki prijatelju Srbije..kakavi su ovo ultimatumi?

58 321

JFK

Kako brate Dodo?Srpska je teritorija u okviru BiH,dok je Kosovo drzava koju je priznalo 111 zemalja medju kojima su najmocnije drzave na svetu.

83 314

Jovana

Kako vas nije sramota?To sto su neke zemlje najmocnije ne znaci da se nisu ogresile o medjunarodno pravo.Kao drugo , priznalo ih je manje od 100 , jer neki koji su naveli nisu ih nikad ni priznali a sa druge strane neki su i povukli.Ako pogledamo po broju stanovnika mnogo je veci broj onih koji ih nepriznaju.Kosovo i Metohiju ne priznaje 5,3 milijarde stanovnika planete a priznaje samo 2,2 milijarede .Tako da manite se vaseg nacina brojanja.Sa druge strane smatram da je ovo bezobrazluk Dodika , ne zbog toga sto je rekao da ako stolica ide Kosovu da ide i njima nego zato sto mu je ocitno bitna kampanja a ne borba Srbije za suverenitet.Mozda on dobro misli ali sa ovakvom retorikom odmaze nama.

89 8

istinoljub

Mile bi da stavi Dejtonski sporazum van snage. Srbija, koja se ne oglasava na ovakve zahteve je garant tog sporazuma. Potpisivanjem Briselskog sporazuma Vucic je Kosovu vec obezbedio stolicu u UN. Zasto se Mile ne obrati Vucicu, mozda ce i RS obezbediti stolicu u UN? Kada se zaigra ekipa iz devedesetih po nikoga ne ispadne dobro.

82 454

Nikola

Nisam odusevljen Dodikom ali , ali ... sve dok tri stranca i dva Bosnjaka u Ustavnom sudu BIH preglasavaju dvoje Srba i dvoje Hrvata neko drugi tu krsi Dejtonski sporazum.Po Ustavu BIH zabranjeno je preglasavanje i sve mora doci koncenzusom ali onda neko pogleda sta se radi u Ustavnom sudu i jasno je da Srbi i Hrvati imaju pravo roba.

4 4

Dr.za Sve

Evo tresu se u svetu kada ti podvikneš. a Vučić te podrżi . Znaš ti koliko ih interesuje i Kosovo i RS i sama Srbija ? A pogotovo ti i Vučić šta vam još nije jasno ?

104 404

Todor iz Zemuna

Ma,nemoj da cekas ni casa! Kako god da bude ceh ce svakako platiti Srbija kao i sve od devedesetih na ovamo.

81 297

trucker

Ha ha,tražiće... Ovo je isto kao kad Dačić i Vučić oštro protestuju kao da ih neko shvata ozbiljno bilo gde osim u njihovoj državi

113 351

Xyz

Zbog ovakvih smo tu gde jesmo.

137 480

Balkanac

Samo napred, ponovo nas guraj u pakao, nabaci rusku "loptu" Trampu koji jedva čeka problem u Evropi kojim će da opravda njegov zahtev da NATO košta 4% umesto sadašnjih 2%.

120 343

Celes

Evropa ako napravi svoju vojsku finansirala bi je po svojim interesima .Sto EU ne bi otkacila NATO koji stiti samo interese SAD?Malo se vi puno zalecete sa ljubavlju spram svetskog policajca broj jedan.Dodik je u kampanji , svasta govori , malo toga netacnog ali puno toga kad mu vreme nije.Ne gura on nas u nikakav pakao ali polozaj Srba ( i Hrvata ) u BIH , u Crnoj Gori , u Hrvatskoj , i polozaj Srba ( , Goranaca i drugih nealbanaca ) na Kosovu i Metohiji je sramota za sve one koji se hvale demokratijom a buzdovanom je dele.

132 6

Миле

И укинути границе између Србије и РС. Зашто Албанци могу, а ми не?

393 55

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo