Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aleksandar

Evo najzad prilike i za neslaganje sa gospodinom Arsenijevićem. Bilo je bolje jer je postojala, makar lažna, ono barem nada da će se za života dočekati oslobođenje. A to sa Rusima i Kinezima. Hm? Kao da svaka članica EU nema sa njima neku saradnju, koja se ne kosi sa Spoljnom politikom EU.. Naša saradnja sa Rusima i Kinezima je najmanje zbog ekonomske koristi za nas, a naravno njima služi samo za to i malo da drmaju Zapad, a nama služu skoro samo radi podloge za ucene prema Zapadu, da sve može, sve ćemo se dogovoriti, sem da se iznutra menja komunistički sistem i politička elita.

7 145

Da Da

Mozda tebi nije gore.

26 175

Slep kod očiju ?

Šta će ti veća sankcije od vladavine SNS ? Ako nisi osetio do sada,doći će i na tebe red...nemoj posle da kukaš.

34 605

Bond, James Bond

Ne, nije gore. Nego je sto puta gore od najgoreg.

37 181

IgorN

za to vreme zlobe nama rat a tebi u slobinoj lepoj srbiji nagrada NIN-a? nisi je odbio? nagrada na steriji, u slobovoj državi! nisi odbio! oni koji su krenuli pre trideset godina ostvarili naum! divlji zapad funkcionaniše perfektno!

35 405

IgorN

...i dok su tvoje kolege dobijale otkaze sa radija, televizije, časopisa i novina gde su radili surađivali, ti si od istih dobijao nagrade... nije R. Konstantinović u toj kloaci uradio fenomenalnu stvar...? Ne znam samo šta si dobio dobijajući NIN-ovu nagradu? a posle i s.tišma? Mnogi su nas napustili tako da je sve manje i manje onih pravih! Banalnost cveta, a Kiš nam reče ''nacizam je ideologija banalnosti!''

1 0

ojadjena kultura

mnogo je gore nego devedesetih,posebno u kulturi koju smo sveli na rijalitije, folklor i crkvene objekte a ministar - trgovac

45 231

E, Pa

Jeste gore, zar se ponovo moramo borit proti krađe izbora, ima i gore od rata, a to je kad ti uzmu slobodu, kad ti uzmu glas, a to je jedino što imaš. Više smo tada imali slobodnih medija nego danas, treba li ponovo da lupamo u šerpe, da gađamo javne servise jajima? I još nešto tada smo imali nadu, imali energiju i borili se, nojim se da toga više nema.

47 186

Moša

Ne volim ni ja tu priču,ali je sto puta gore...ima mnogo gorih stvari od ratova gospodine književniče.

140 14

Gordana Baka

Gospodine Njeznik,,.naravno da ova Vuciceva tj radikalska vlast nema bog zna cime da se busa u prsa. Naravno da I'm ja nalazim I opasne I pbrojne mane. Čak fatalne. Jer... Prvo drzava ne postoji , vec samo Vucic. Time Sam skoro sve kazala, gde cete gore a mir vlada... Razlikuje ga vreme njegove, Ali ne I drzave, kako mi mislimo da treba da izgleda. Sve skupa Srbija je zemlja malog gladnog diktatora, koji po nešto. Nekome i obećava i udeljuje... Ima razlike, nema ratova na sve strane, o nema NATO bombi Ali sličnost i ima i previše... Ne smemo da zaboravimo sve gore napisano kao i svu Bedu Srbije, sve zbog Jednog provincijalnog politicara, I kriminalca S.Milosevica.

51 319

Dragana

Ni ja ne volim tu pricu, jer smo devedesetih imali tu nesrecnu Jugoslaviju i te ratove, bolje da je nije ni bilo, ne bi bilo ni ratova. Ovako se narod posvadjao i zaratovalo se, a danas bar ima svako svoje drzave i svako gleda svoj nacionalni interes. Moglo se to i bez rata postici.

17 15

oxydant

Onda smo živeli u ratnoj državi,sad živimo u pljačkaškoj. Znamo kome je sad bolje.

60 179

Izvinite

strašna je bila količina pljačke u ratovima i pod sankcijama

140 5

pravoslav

Tada je bio rat, a sada s obzirom da je mir kakav takav, gore je. Nego mnogi gledau crno-belo

31 151

Eto

Nije gore ali je beznadežnije!

94 212

Kostica

E, ovo je prava definicija!!!

23 282

Nježnik

Arsenijevića volim. Ipak mislim da je sada teže nego devedesetih. Što neko reče, devedesetih je bilo gore, ali sada je beznadežnije, nema više svetla na kraju tunela, osim za one koji odu preko. (i za one koji se ušeme sa vladajućom garniturom, tako to ide). Bio sam ovde devedesetih, još sam tu, na nažalost. Pre 20 i kusur godina još je postojala neka nada, kad skinemo Slobu sa vlasti biće bolje itd. Sad je sve lepo poravnato u letargiji i - milina. Da skratim, ako kaniš preživjeti ne smiješ umrijeti, što će reći, igraj igru po njihovim pravilima ili begaj. Ne pecaj se na lažni profiterski patriotizam.

78 180

Uskok

Ja sam '90-ih bio klinac ali ima nekoliko slika koje su mi se gadno urezale u pamcenje - npr. kako stojim u redu za hleb sa mojima ili kako prolaze kamioni za ratiste ispod nadvoznjaka na Nbg. Secam se i dilera koji je upucan u kraju kod tadasnjeg "Napreda" oko 7 uvece i koji je tako lezao u lokvi krvi kod ulaza u zgradu kod 10. gimnazije. Ovi mi se gade i stanje je uzasno na drugi nacin, ali i dalje mislim da nije kao '90-ih. Uprkos tome i dalje imam jeziv strah od toga kako ce moje dete da odrasta , a i ako odraste ovde, kada ce otici iz ove zemlje.

71 182

dr

Ja sam prolazio u toj koloni ... Meni tek gadne 90te

144 0

Bаtаnidza

Управо је горе јер тада су биле санкције, а сад је ово горе јар су ови на власти.

87 364

Maltezer

Gore je, jer uvek kada po drugi put dozivis isto lose onda ti je teze, ovo sada je ocajno

157 361

Zaklina

Pa mnogo je gore!!voleli to ili ne😎

153 349

transfer blama

Mi naivni 90-tih smo patili, učili se preživljavanju, ponosno se držali anti-ratne strane i verovali u normalan život "kada Sloba ode"i sve prodje. Danas više ne verujemo ni u šta.

239 543

Gaša

Заправо је много горе, само што нисмо под санкцијама од стране ЕУ. Засад.

161 421

Žika

U potpaljublju sam čitao kad se pojavila i pre nego što je dobila ninovu nagradu. Živim sada na Egejskom moru. Pročitaću je rado ako mi padne šaka.

68 7

59

Mislim da je lako reci gore je ili ne. Tesko je reci a jos teze priznati da je beznadeznije , mracnije , i tuznije za narod i nazovi drzavu

183 416

Тоза тхе Р.И.П.

Iz potpalublja ka granici zvuči tako aktuelno, migrantski. Ne gos-n Arsenijeviću, nije gore nego što je bilo devedesetih, samo je jezivo beznadežnije.

225 503

Lala

Ne volim ni ja tu priču, ali istina je nekada surova...

145 410

Tika

Možda nije gore, ali nije ni bolje!

146 407

Ralf

Bolje je, bolje je sada...vi sto komentarisete, verovatno ste rodjeni posle 2000-e. Samo da napomenem...ratovi, sankcije, pripreda u opstem kolapsu, prazni rafovi u prodavnicama, nema goriva na pumpama, ljudi umesto plata dobijali bonove za hranu...to je bilo beznadje. Daleko bilo, neponovilo se nikome.

229 61

Slavisa

Ralf je u pravu...ako ih nisi proziveo ne mozes znati...i kada kazem proziveo ne mislim da si bio klinac od 5-6 god jer nisi bio svestan nicega u tim godinama.

61 201

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo