Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Raške

Razmatraće dosadašnji napredak?? A koji napredak?

0 282

Branislav

Ne vidim nikakav napredak u pregovorima osim toga što se u magli najavljuje mogući egzodus Srbije. Šta je smisao pregovora i daljih dogovora ako se oko ničega nismo do sada dogovorili ili ako i jesmo Albanci na terenu ne poštuju...

0 291

dejan

Noba runda dijaloga, ali sve ostalo je po starom. Oni će nastojati da raznim pritiscima pokušaju da Vučića nateraju da im potpiše ono što nikada niko ne sme ni da pomisli u Srbiji, a da pri tome se oni ništa ne obavežu, niti išta da daju.

0 222

Vorador

S obzirom na usiljenost i atmosferu u kojoj se ovaj dijalog odrzava dobro je da jos uvek traje.. Aktuelno stanje najbolje pokazuje koliko Evropa traljavo i pristrasno posreduje.

135 0

Trajko

Nesto mi govori da Albanci imaju vec pripremljen scenario po kome se ovaj dijalog vodi cisto forme radi.. Samo da se pregovori ne zavrse poput onih u Rambujeu..

100 0

ee

Ovi dijalozi su izgubili vec svaki smisao.. Dokle god se suprotnoj strani dozvoljavaju stvari koje im se dozvoljavaju, od dogovora nema nista..

0 298

Jankov

Odlična prilika da se podseti Tači,tačno svih potpisanih i preuzetih obaveza iz Briselskog sporazuma,i to baš u Briselu.Biće interesantno čuti razloge zašto nije formirana ZSO,mada,znajući da mu je nadimak 'Zmija',sigurno će već naći neki izgovor,jer oni ne žele dijalog i kompromis,već samo jednostrano proglašenu nezavisnost,koju dobiti neće.

178 0

Don Pablo

Kakvo je ovo smaranje. I jednima i drugima treba ovo zatezanje što duže da ne bi rešavali životne probleme. Ne znam šta će raditi samo kad budu već jednom morali nešto da se dogovore. Verovatno će onda "izbiti" kriza negde na drugoj lokaciji. Da je narod pametan kao što nije na obe strane bi radio katran i perje

13 90

Viktorija

Bitno je da ne odustajemo od EU

146 5

Oleg

REzolucija 1244! Rezolucija 1244! rezolucija 1244!!!

7 2

Gane

Čista predstava za javnost, sve je završeno, Kosovo dobija stolicu u UN a mi mesne zajednica

8 134

SaraG

Gane, pa ja se najiskrenije nadam da ti nisi u pravu i da samo lupetas...

127 0

Nadica

Da obe strane budu podjednako zadovoljne je tesko izvodljivo .Interes Srbije,ulazak u EU ali jesmo li bez K i M Srbija?

3 137

milko

Ovo je prilika da se jos jednom pokusa da se dodje do obostranog dogovora. Obe strane su svesne da bez zajednickog dogovora neba prosperiteta i evropske buducnosti ni za Srbe ni za Albance.

92 1

Mica+$

Ako je EU i MOgerini glavni pregovorac...zar ne moze prosto lupiti rukom o sto i prekinuti ove runde. Pa jednom se mora a ne ovako iz runde u rundu. Pa i da je profi..imali bi 10 runde...ovako jos ovo traje. Vucica nisu nokautirali ne da se is toji ponosno na nogama..ovak pristinski malo kleca ali je jos u igri.

71 0

Hanuma

Kaze jedan ovde u komentaru>>zasto niko od nas ne da resenje ili predlozi?? Dala bih ja ali kada nece pristinska strana da popusti ili da bilo koji predlog. Navalili na metar zemlje pa to ti je. Zemlja (KIM) nikada nije bila njihova pa eto sada se prse i traze..kako su oni zamislili. Da smo vojna sila...malo sutra bi se bunili...kao Katalonci..ili Irska...koji nikako da rese to pitanje.

131 2

Mita

Mogerinijeva bi za pocetak trabalo da se malo vise pozabavi problemima sa kojima se Srbi na KiM svakodnevno suocavaju,a koje im priredjuju Albanci.

130 3

beotija

Razgovori u cilju promocije F.Mogerini.

2 131

general lee

''kristina'' odluči već jednom s' kojim ćeš film da snimaš. ''kumovi'' su malo nervozni !!!!

5 116

Opet komentar

O чему бре ...

4 297

Deki

Vidim da ima komentara koji su krajnje pesimisticki. "Ovo je lose, ovo ne valja..." Jos nisam cuo NIJEDAN predlog sta se treba uraditi, a da je realno izvodljivo! Ljudi, ako je nekome tesko da sedi za onim stolom i pregovara sa ljudima koji su ubice i prevaranti, onda je to Vucicu. Zna on da je u interesu Srbije da to pitanje resimo i da krenemo rastereceni u buducnost, ali je bitna i dobra volja i zelja pregovaraca u redovima delegacije sa Kosova i Metohije. Dajmo podrsku predsedniku Vucicu.

106 8

Razocaran

Sastalo se zlo i gore.

10 273

Dragutin

Obe reci idu uz Tacija i mozes da zamislis kako je tesko Vucicu dok pregovara sa takvim covekom,to samo moze neko kome je interes Srbije na prvom mestu.

129 3

Slavica

Mnogi koji pisu zlurade komentare ocigledno im je interes Srbije negde u zapecku svojih licnih interesa.

150 0

Prle

Koliko jos ima rundi do kraja?

7 338

nada,,

Toliko kukumakanja,od AV .Koje pregovore i razgovore vodis,a puna ti usta pogrdnih reci o njima.E sada ce tek da te pritisnu,da stavis potpis,tako ti i treba kad celo vreme lazes narod.A one tvoje pristalice ,da sakupis i njima da se zahvalis sto su te celo vreme gurali u pravcu,u kome ni jedan drzavnik da ima malo casti ne bi pristao.

6955 5278

Čeda

Posredstvo Evropske Unije je značajno za proces dijaloga, samo je bitno da se ne vrše pritisci ni na jednu od strana da prihvati rešenje koje je u suprotnosti sa interesima te strane.

115 7

Boki

Ljudi, imate li vi poverenja da će Vučić odgovorno i kompetentno predstavljati Srbiju na ovim pregovorima? Zaista pitam, onako iskreno. Na stranu to što ovo nije u skladu sa Ustavom Srbije i njegovim ovlašćenjima, nego suštinski. Imajući u vidu da je Tačiju na dosadašnjim pregovorima dao sve što je tražio, a da zauzvrat Srbija nije dobila baš ništa... meni deluje da je ovo put u potpunu katastrofu, u kojoj u ime Srbije odlučuju potpuno nesposobni, a sa druge strane Kosovo ima umerenu američku podršku sve vreme. Kosovo je dosadašnjim pregovorima dobilo: kontrolu svih granica (uključujući sever Kosova), policiju na celoj teritoriji, naplatu carine na celoj teritoriji, naplatu PDVa na celoj teritoriji... i na kraju je preuzelo i sudove i sudije u srpskim sredinama. Srbija je dosadašnjim pregovorima dobila samo tapšanje po ramenu.

75 208

Nikolina

Vazno je da se pregovori nastavljaju i da nema otezanja. Jedino je ovo nacin da se nadje kompromisno resenje.

124 11

general lee

Kako je ''LEPO'' videti Vas opet !!

20 124

Zaklina

Pokidase im odmore😃

20 168

Boki

O čemu sada pregovarati ?Šta je ispunjeno od strane Prištine i od EU?Gde su naše institucije ,gde je naš narod,gde je ZSO?Izdaja ljudi izdaja

15 336

Minja

Raspisati referndum, pitati narod šta želi i prekinuti svaki dalji dijalog ako odgovor bude ne damo Kosovo. To je to.

2 1

mala

Ovaj sastanak treba da donese neki pomak

151 15

PreČETNIK sadLAŽOV

Sad će Vučić svom narodu da obezbedi referendum. Narodni sud je jedini merodavan, pa će on učiniti sve da svoje neuspehe vezane za Kosovo pokušati da prikrije narodnom voljom. Nepošteno i neiskreno. Da li je pitao narod za aerodrom, Beograd na vodi, pokradene poenzije....

7173 4122

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo