Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dragana

Nazalost mislim da je pritisaka bilo kao i na sve nas koji zivimo u manjim sredinama!!!

4 0

Nemi Posmatrač

Sobzirom da svi znaju da je u nesrećama u preduzeću stradalo više od DVADESET RADNIKA, ovakav komentar potparolke je neprimeren i vredja osećanja porodica stradalih ali navodi na razmišljanje zašto dotična sa tolikom euforijom veliča lik direktora? Logičan zaključak je: nerešeno stambeno pitanje i momenat kad bi ovakvim istupom stekla dosta poena ili potreba za zapošljenjem člana šire familije ili pak nekimm drugim benefitom. Napad na porodicu unesrećenog ima svoju cenu . Ova je prevazisla i Babića a i sve druge a i da sebi podigne posrnuli moral......a u pitanju je čist lični interes.

14 3

M........

Toliko stradalih radnika , toliko dece siročadi bez jednog roditelja,toliko grobova i porodica unesrećenih do kraja života......zar se time ponosi i veliča lik i delo direktora ! Ali nije rekla da za sva ta dela nije ništa odgovarao a nesumnjivo je svojim nečinjenjem tom broju stradalih doprineo. Toj istoj osobi je bolje da ćuti jer je njoj porodica na okupu i ona ne razume niti oseća bol i patnju porodica koje su izgubile svoje najmilije......doći će dan kada će ISTINA izaći na videlo

15 3

Oliver

Ko je na celu preduzeca? Direktor. Sto znaci da je glavni i odgovorni upravo direktor Rados Milovanovic koji za tolike nesrece i zrtve, pritiska i uticaja na svedoke mora biti pritvoren, i ostatak zivota provesti iza resetaka. Potparol Bozic, uziva svetski renome. Ta ista potparolka Bozic je ostala bez posla u preduzecu, iz razloga zato sto je uhvadjena na radnom mestu u nemoralnim radnjama. E upravo takvi ljudi u okruzenju Milovanovicu? Nemoralni, nestrucni, bahati, i bezobrazni, kakav direktor takvi i njegovi puleni.

21 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo