Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vagar

Moźete da pričate šta hoćete ,ovu državu ste krvnički i kukavički napali i bombardovali i za nas ste bili i ostali zločinačka organizacija.A mi nikad ne smemo ni pomisliti da budemo sa vama.

150 1

Borka

Sarađivati moramo ali nikada ne smemo zaboraviti 1999 godinu.

147 0

Sever

Znači NATO podržava stvaranje " vojske Kosova" u cilju bezbednosti zapadnog Balkana. Alo bre.....

238 1

Strahinja

Gde vam je ta pusta pamet bila 1999 godine, sinji kukavci ?

1 323

Djordje

Nek plate odstetu pa onda razgovor breee.

122 15

gaga

Sve ove gluposti neko mora da resi u veoma kratkom roku. NATO? Vucic?

8 139

Blonde

Srbiju korist moze da opali po sred cela, opet je nece prepoznati ni iskoristiti.

66 223

miki

Tako je !!!

105 4

Srecko

Daleko vam lepa kuca!!!

11 140

nikola

Važno je da NATO zemlje poštuju vojnu neutralnost Srbije.

197 83

DTT

Hahaha teznje BIH ka clanstvu u NATO? Koje to BIH? Nije li jasno receno da Srbi nece nikada glasati za ulazak BIH u NATO? Da li to NATO poziva na ponovno nelegalno preglasavanje kao ono koje je devedesitih izazvalo rat???

237 89

Kostica

Nije bilo nikakavog nelegalnog preglasavanja. Osim ako ne mislite da je nelegalno to što su predstavnici konstitutivnih naroda u BiH glasali prema interesima svojih naroda i interesima svoje zemlje u svom parlamentu, a ne u interesu susedne republike, na šta je Srbija računala zbog "svojih" u BiH? Ili je nelegalno što je predstavnik BiH u Predsedništvu SFRJ glasao za interese BiH umesto da je podržao Miloševićevu opciju, pa se tako došlo do 4:4, odnosno nerešenog rezultata? Međutim, čak i da je BiH glasala za interese druge države, odnosno u korist Miloševića, njegova struja i on sam bi doduše dobili prevlast u Predsedništvu SFRJ, ali to ne bi sprečilo rat, jer Slovenija i Hrvatska sigurno ne bi prihvatile da Sloba preglasavanjem 5:3 (realno 5:2, jer Makedoniju niko nije uzimao zaozbiljno) uređuje Jugoslaviju po svojoj meri, glumi Tita, postavlja političke ucene i preti vojskom, što je pokušao. Kao što ne bi spasilo ni BiH, jer su i Srbija i Hrvatska apsolutno računale na Bosnu kao na svoju teritoriju (zavisno od delova) u kojoj živi samo malo previše "onih drugih i trećih" , što su Srbi i Hrvati planirali rešiti vraćanjem, tj. "humanim preseljavanjem" (mi vama kamion vaših, vi nama kamion naših, a imovina "sve za sve"), ali je problem bio sa Bošnjacima koji se nisu imali kome "vratiti", jer je Bosna bila njihova jedina zemlja, pa se "rešenje" nekako samo nametalo. I onda su odjednom svi videli svoju "istorijsku priliku" da na "isti način" ostvare vekovne snove.... Dakle, za onoliko krvoproliće ne može biti krivo nekakvo preglasavanje, nego davno razrađeni projekti u suštini provincijskih političkih elita i plemenskih vođa da se pomoću nacionalizma domognu vlasti i postanu "titići" , prvo naravno sanjajući neke nove granice, a potom, daj šta daš, u okviru svojih mini državica, budući da su im tolike bile i mogućnosti.

0 0

general lee

Da je NATO-u stalo do SRBIJE, odnosno da povrati poverenje njenih građana, potrudio bi se BAR MALO da zaštiti SRBE na K i M. Ovako sve je ovo maltene deklarativno i kurtoazno, čisto pro forme.

215 87

Cvele

Srbija treba da zuži Nato,pa kad se raskusuramo onda da odlučimo da li ćemo u taj đavolski savez ili ne.

199 93

jo

Srbiju u Nato

237 476

Uncle Sam

Sada će Vulin da reši to

37 130

Razocaran

Veliki prijatelji vucicevi.... Boze spasi nas ovih ljudi.

20 168

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo