Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

kgb sou

Bravo za ove mlade Vuciceve sledbenike , svaka cast.

7 229

Bitanga I Princeza

Zrtve su zrtve ok sto ste to uradili a sto ne obiljeziste i 3500 zrtava bratunca.

151 1

Neocortex

Kad se BiH unutar sebe usaglasi da je bio genocid, kad to prizna Izrael i kada se sa tim složi stručna (a ne dnevnopolitička) javnost USA, UK, Francuske i Nemačke, neka onda govore o zidu ćutanja u Srbiji.

139 2

Zoran

Zasto se afirmativno piše o akcijama ovog desničarskog-nacionalističkog udruženja? Meni smeta to njihovo razvrstavanje žrtava i zločinaca na bitne i nebitne po tome koja su nacija. Tipično desničarski pristup. Žalim za svakom žrtvom, osuđujem svaki zločin i svakog zločinca. U ratovima devedesetih postoji samo jedna vrsta zločinca: nacionalist-desničar. Bez obzira na kojoj je strani bio. Inače, pripadnost naciji kao koncept smatram vrlo glupim i sam za sebe smatram da nisam pripadnik nijedne nacije. Bolje se sagledavaju stvari

20 19

Maja

Ne zaboraviti zrtve i ne ponovilo se, mir je najvazniji.

128 3

Vasa

Deco draga, ako ste se već opredelili za ovaj humani posao, onda bi zbog principa " žrtve su žrtve, koje god nacionalnosti bile" trebali nekoliko dana ranije da pokrenete akciju za obeležavanje oko 3500 žrtava na području Bratunca, koje su muslimanske snage pobile nekoliko dana pre tragičnog događaja u Srebrenici.

196 8

Radomir Nn

Kao što se u Srbiji sete otmice iz voza Beograd-Bar, hladnjače sa leševima, braće Bitići, zakopanih na policijskom poligonu i još koje kuda po Srbiji...

158 7

Janko

Dragi Vasa, nije to bilo nekoliko dana pre zločina u Srebrenici, nego je pogrom nad Srbima tog kraja trajao 3 godine! Za to vreme srpska sela su napadana često u svako doba dana ili noći, vršeni su stravični zločini od kojih čovek samo zanemi. Nemam ništa protiv da se obeleži stradanje muslimana u Srebrenici, ali tražim takve iste skupove za srpske žrtve u Sarajevu i Zagrebu.

160 2

6.OKTOBAR

Dragi mladi prijatelji,pozdravljamo vasu inicijativu da se istina sazna.Vasa inicijativa,VAS MILENIJALACA,kojima pripada buducnost,treba da se borite da se sazna GENEZA ZLOCINA OD JASENOVCA DO SREBRENICE I DA SE NEZABORAVE ZRTVE NDH-e i RASPADA JUGOSLAVIJE.

48 13

Vojvodjanin

BRAVO

43 56

Jerkic

Žalosno je što se većina tih mladih nije ni rodila u to vreme,nego su im stariji to usadili u glave.

172 29

Nekako s proljeca

Žalosno je što nisu naučili da u muslimanskoj religiji ne postoji paljenje sveća preminulim. Nigde ni u džamiji ni na groblju. Laka zemlja svim nevino stradalim.

33 19

Prorok

Prvo naučite šta je genocid. Evo vam nekoliko primera: Hirošima, Nagasaki, Jasenovac, Vijetnam, NATO AKCIJA 1999 na Balansu.

84 85

general lee

Ma ne vredi. Možeš da objašnjavaš koliko hoćeš - ne vredi. NA ŽALOST.

192 26

Mila

Bravo.

40 62

MirJam

Bravo mladi. Vi ste nada ove zemlje

205 74

Ana

Svaka čast.

52 79

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo