Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ne Morate Da Objavite

Jel mozete gospodo sa N1 da proverite neke antibot servise i blokirate neke IP adrese? Na svakoj vesti sve minusi na komentare kakvi god da su

15 158

mao zedong

Primerom Islanda, Novog zelanda i dr. izbaciti strane banke napolje iz zemlje. I tad mozemo da pocnemo da govorimo o napretku. Dotle, dzaba prica.

13 343

kgb sou

to nije resenje jer smo imali i domace banke koji su pljackali gradjane. Resenje je da ova vlast padne pa da se novim zakonima predupredi mafijasenje po bankama, katastrima, javnim beleznistvima i sl.

0 0

XXX

Naknadna hipoteka nema pravno dejstvo. Kupac koji ima izvod iz Z:K. u vreme kupovine stana ne moze doziveti nikaku stetu ako hipoteka nije bila upisana kao teret za kupca stana . Ocigledno se radi o krivicnom delu, aventualnu stetu mora nadoknadidi katastar, to je zakon ! .

16 386

Futur Prosli

Tuzite notara za naknadu stete i zloupotrebu sluzbenog polozaja. Investitora za prevaru. A ako ijedan stanar ima kredit u banci od koje je uzeta pozajmica, onda i banku i sve njih za zlocinacko udruzivanje. A bankama nije u interesu i ne vole da uzimaju stanove pa da se akaju sa njima, tako da ako i krenu da prinudno isele stanare, sigurno je u pitanju dogovor sa investitorom

14 153

Добар глас

Зашто “накнадне хипотеке”?

35 169

Gero TZ

🎗️ Zato što je ovo Srbija a Zorana ministar. Kupio si brale stan, platio, uknjižio a nisi znao da je cela zgrada pod hipotekom.

12 98

KOMENTATOR

To su ti napredni notari koji su uvedeni da se ovakve stvari ne bi dogadjale, Srbi samo nastavite da zivite u lazi....

102 236

Marko

Nisu zato uvedeni. Svud u EU je to standard. A kod nas su jos pride odlican aparat za sejanje straha medju gradjanima i uvodjenja u "red". Ako se secate sistem u sudovima koji su demokrate uvele kako se ne bi desavale prevare u kupoprodaji je funcionisao. I to od para poreskih obaveznika. I to je baceno u vodu u cilju poslusnosti prema Merkelovoj.

49 207

nesha

@Marko ako ne nesto u EU ili USA standard ne znaci da je to bez greske i najbolje od najboljeg. priznajem da bi trebali da se ugledamo na vecinu stvari ali sa druge strane nasa SFRJ je u nekim stvarima bila i-hi-hi iznad EU. oni tek sada donose neke zakone koje smo imali u SFRJ, a mi kukavci smo prvo sve to razbucali a sada uz EU vracamo to sto smo nekada i imali. ne treba se uvek ugledati na EU i SAD, i ne treba potpuno izbacivati inovacije. mi smo imali genijalne inovacije a sada samo prepisujemo zakone od EU i tako funkcionisemo

3 139

Djole

to je zato što sa ovom vlašću punih 7 godina traje razvrat od pravnog poretka. Partijski kadrovi polupravnici i ko zna sa kakvim diplomama kreiraju život ovog društva u kome se ne zna više ni ko pije ni ko plaća. A plaćaju gradjani tudje neznanje ....

124 290

Marko

Kos to rekoh jednom, zaba se kuva na laganoj vatri. Danas oteli Vama, sutra nekom drugom, itd. Ne rade odjednom nego stihijski mrcvare zemlju i narod. A mi cutimo i mislimo se "dobro je, nije meni". Al doci ce do svakog kako su krenuli. 4S na grbu smo zaboravili dragi moji sunarodnici i sugradjani uopste.

103 365

I.e

Ne verujem sta citam. Ko je investitor? Il to ne sme da se kaze? Ovo je uzas!

104 204

clan elite

Izvinjavam se ali ovo je greska katastra!!

77 77

Major

Jeste do katastra ali nije greška. Tamo sede kriminalci. Ja sam hteo da prodam dužnikov lokal zbog duga koji nije izmirio. Nakon suđenja, dao predmet izvršitelju, dobio potvrdu od katastra da ne postoji zabeležba hipoteke, krenuo u licitaciju i odjednom se pojavi neka banka koja ima hipoteku nad lokalom. Ljudi, ovo je naknadno urađeno da ne bih došao do svojih para. Direktor te banke je dužnikov kum. Sve znam ali nikoga ne zanima.

10 190

Adv

@clan elite Izvinjavam se, ali ovo je greska nemarnih kupaca. Vodite racuna sta kupujete! Papiri, papiri i samo papiri!

103 5

dragan

Ako su notari overili ono što je pravno nemoguće ništavo je. neko mora da kazni notare za ovakvu grubu nepažnju i štetu. Banke ne mogu da kazu da ne znaju za ovake pravne posledice kada i one insistiraju na založnim izjavama, Ne može se pravno staviti teret na stanove koji us kupljeni savesno a banka je sve to znala.

118 229

Alan Ford

Pljačka u organizaciji državnih institucija

124 303

Bisenija

Pao sistem. Posrnuli narod glasa verujuci u "pravnu državu".

133 387

NP NP NP

Možete da strajkujete kolko hoćete živite u zemlji lopovluka kriminala reketiranja...!!!

133 265

kgb sou

Gradjevinsko-katastarska-drzavna mafija. Skraceno - udba.

127 125

Marko

Udba je radila u korist naroda tj drzave, ovi u svoju. Nemoj da ih poredimo nemaju dodirnih tacaka.

27 124

Gero TZ

Napravite crkvu i biće sve OK.

220 11

Djokica

To je drzava Srbija gde su lopovi najbogatiji.

149 312

Gero TZ

@ Otkuda kod nas lopovi? Ovde su bitange, hoštapleri, tajkuni i svi oni drugi kojima Vučić nije predsednik.

10 256

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo