Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Promena :D

'Da promene sistem vrednosti' kaze :D hahahaha pa ja se drogiram jer ne postoji sistem vrednosti, nema nista od toga, maltite praznu slamu, al nije lose da se vidi na televiziji da kao oce nesto tu da se radi... veruje narod .. ps. nisam robot, ne treba ti 3 x provera noobe

1 137

Мики

Какав улазак у школе,у куће и станове код родитеља, поред оаваковог родитеља, односно народа нема шансе да сузбијете дрогу, родитељи од школе ,траже само оцене,или туже школе и ако им укажете на дрогу!!!

0 126

mileva

ma vazno je oduzeti sve diplomatske pasose i resen problem

4 145

film

ima ona scena u jednom filmu kad belac predaje predmet istorija crnaca, a drugi crnac slusa "that's some bull****" ovo je tako nekako

2 335

Eh Moj

Krenite prvo od dilera, I policijskih štićenika koji se ni ne kriju, sa drakonskim kaznama, pa će biti rezultata!

28 28

kgb sou

krenimo prvo od udbe. Lustrirajmo je. Trajno.

3 147

Dr Dragan palilulac

Ta predavanja, edukacija po školama, ne vode ničemu. Sva deca znaju sve o drogi ali je uzimaju jer im dileri daju nekada na veresiju da ih navuku pa im posle prodaju. Problem nije u deci. Oni su žrtve. Problem je u Policiji koja dobro poznaje sve dilere ali ih pušta da rade. One male ponekada uhapse, pokazajući time “brigu”, ali oni glavni ostaju zaštićeni. Svi mi poznajemo ko su glavni dileri, koja luda kola voze, gde izlaze, zna ih i Policija ali ne reaguju. Često policajce možete videti u društvu tih glavnih dilera i šta onda da očekujete. Kako mislite da suzbijete drugu ? Pričama, predavanjima .... Ta deca obavezno završe kod nas u bolnici, i taman mislimo da ih više nećemo videti, dileri ih ponovo nadju i vrate na isti put – put koji vodi u smrt. Ova “predavanja” su samo farsa za narod kako se Vlada brine o deci. Ako Gospodo brinete o deci POHAPSITE DILERE prvo one glavne, koje svi znamo, pa onda i one manje. I primenite odgovarajuće zakonske kazne, ako imamo još nekorumpirane sudije

28 29

Peca NS

BRAVO, ovo je velika istina koju očigledno svi znamo ali niko neće da kaže. Evo, čovek iz struke je rekao. Sada je red na druge ljude iz struke – na Policiju, pa na one treće ljude iz struke – iz pravosudja. Slažem se sa doktorom - ako postoji

13 146

Tanner

На тржишту наркотика, као и на сваком другом, су битни и понуда и потражња. Потпуно је тачно да је проблем у дилерима и наравно чињеници да често имају заштиту полиције, али они не би имали коме да продају да нема оних који желе да конзумирају наркотике. И ако се разбије неки ланац дилера, питање је времена кад ће се појавити други, зато што ће увек бити оних који желе да конзумирају наркотике. Наивно је тврдити да су они који конзумирају жртве, исто тако је наивно мислити да ће се предавањима и причама нешто постићи.

140 0

Neocortex

U državama poput Kine i Singapura gde dilere čeka smrtna kazna i gde policijski aparat prati svakog građanina, ne mogu da ih iskorene, kako će ovde?

0 132

Ajde

Pa ne diluju drogu deca u najranijem uzrastu besmisleni likovi i kako mislite da deci koja još ni azbuku nisu naučila da objasnite šta su narkotici?! Ovim se samo gura i dalje pod tepih problem jedne od privrednih grana Srbije i samo se opravdavaju besmisleni politikanti kao eto pričom uradili smo i rešili sve tako što ćemo decu još u obdaništu edukovati!

16 150

Op

Krenuti od vagica...

11 0

kgb sou

Nesigurnost. Da su sigurni u sebe ne bi "budzili" svoje samopouzdanje alkoholom i drogama.

8 7

Korupcija je ubila Srbiju

Ko je išao u zatvor zbog 600 kg heroina u sefu čiji je vlasnik Republika Srbija, a u vreme dok je Aleksandar Vučić bio ministar? Objasnite deci da su, bez izuzetka, svi policajci dileri droge.

35 128

kgb sou

iznad policajaca je drzava. Ona koja je postavila policajce da vode racuna o drzavnim dilerima. Da im ne zafali dlaka sa glave.

3 136

Zoki

Borci protiv narkomanije krenu od ranijeg uzrasta. A borci za narkomaniju krenu od još ranijeg uzrasta.

18 146

zliZo

Početi od škole naravno, sa raznim tribinama upoznati decu sa svim stvarima koje prati narkomanija. Kako prepoznati dilere, kako se ponašati na mestima gde su žurke, kome se obratiti za pomoć i savet itd.

133 9

SAP

Kako prepoznati dilera? Vi se šalite s nama kao i ovi na vlasti a još odvratniji su mi ovi botovi koji lupaju minuse kao ludi. Želim im da im deca postanu zavisnici pa neka onda koriste svoju roditeljsku pamet na plus i minus komentare!

5 285

Welcome to.. hmmm

To je najmanji deo problema.. Bukvalno sve ide u pravcu da se okrivi "ova današnja omladina".. A zna se tačno koji dileri na veliko pod blagoslovom ove nakaradne lopovske vlasti uleću u tržište, ko kad i kakvim smećem! Samo, nemoj slučajno da njih neko popreko pogleda, da ne progovori koji, pu pu daleko bilo! Pod izgovorom edukacije će napadati one najugroženije i ma njih svaliti svu odgovornost.

28 161

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo