Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Maja

A o hapsenjima nezakonitim ne pricaju!

140 1

Kosta

Ispada da je albansko pitanje jedini problem na svetu i da samo tome treba da se pridaje pažnja. Oni bi izgleda da i Niš uđe u pregovore za status KiM...

152 1

Skoljkaboj

Samo i vi hvalite, već je dno dna ceo proces vi bi bili šlag na torti.

129 0

E Srbijo jadna li si

Pocetak kraja ljudi moji

9 136

Vera

A o nezakonitim hapšenjima ni reči...

147 6

Gile

Neki čovek ne tako davno 'ladno se kleo da neće da da Gazivode,Trpču,Brezovicu kad ono ode i Preševska dolina...

22 281

Hm

Ja ne znam zašto se čudite,ko je pratio ovo su najavili još negde krajem aprila malo posle onog performansa sa hapšenjem Đurića,lepo su najavili da će tražiti Preševsku dolinu a naši to samo "najoštrije" što su smeli i mogli osudili.

10 106

sao

Ovo je skretanje sa teme. Albanci o kojima je reč imaju veća prava od Srba u Albaniji i na Kosovu. I da li neko pokreće pitanje prava Crnogoraca i Srba u Albaniji. Ne, ne šalim se.

95 5

Ex Ljubomir

Tako počinje...nažalost !!

158 1

А

Не,не тако се све завршава!

6 7

djenka

Da su sad Stambolici na vlasti ovi zahtevi Albanaca bi bili ispunjeni i oni bi bili pripojeni Kosovu kao sto je to onomad ucinjeno sa opstinom Leposavic i juznim delovima Kopaonika.

8 16

Ivan

Albanci bi svuda da budu i za sve da se pitaju. E pa malo su preterali.

151 7

Sanja

Interesantna je izjava da Albanci na jugu Srbije imaju manja prava nego Srbi na severu KiM!Albanci iz preševske doline nemaju na šta da se žale,a ovo su samo provokacije i pokušaji da naprave neki problem sada kada se dijalog privodi kraju.

151 5

Чедо

Јел плаћате струју “доле”?

26 23

maki

Ovo je cista besmislica. Albanci sa juga centralne Srbije imaju prava kao i sve ostale manjine u Srbiji. A Srbija moze da bude ponosna polozajem svojih manjina. Sa druge strane, polozaj Srba na KiM je katastrofalan. Zive u stalnom strahu, nemaju slobodu kretanja i bez ikakvih prava su. Svakodnevno im prete neosnovana hapsenja, nasilje, zastrasivanja. U pojedinim delovima ih cuvaju vojnici Kejfora. Apsirdno je porediti polozaj Albanaca sa juga centralne Srbije i Srba sa KiM.

100 2

Dragan

Posle Vučićevog odbijanja nezvaničnog predloga Kvinte i Makronove kasnije izjave da skoro neće biti proširenja, uopšte ne čudi što su se rusofilni Dačić, Vulin, Popović i ostali razmahali neprimerenim izjavama, pa je ovo samo posledična reakcija na greške srpske politike i to ponovo. Kao da su devedesete bile pre hiljadu godina. Što je najgore i opozicija u Srbiji samo ćuti. Nema nam spasa.

15 94

Cvecar

Malo po malo, granica kod Nis!

16 84

Ozren

Albanci u Srbiji su potpuno ravnopravni sa svim ostalim građanima Srbije i zato smatram da Mustafa ovom izjavom želi samo da provocira. Dajte Srbima na Kosovu samo slobodu kretanja kakvu Albanci imaju ovde, i ništa više od toga, pa se onda javite.

88 6

vera

Cist idiotizam, lepo iseljenicke vize i oni vise nemaju sta da traze u Srbiji.

141 9

Milan

Mustafi je ova izjava kontroverzna? Pa Mustafa, nije on to bez razloga rekao. To je misljenje svakog normalnog coveka, jer se tako ponasate.

53 4

deki

Ako Skadar sa okolinom na koju Srbija ima vise prava no Albanija bude tema u Briselu neka bude to i Presevo

11 15

general lee

Za sve ove godine uradili šta kao političar za narod koji predstavljaš osim što non stop potpiruješ mržnju i netrpeljivost. Sreća tvoja što je vlast (ne samo ova) preblaga prema tvojim istupima. Ako ne veruješ-pitaj ambasadore, kako bi u njihovim zemljama prošlo takvo delovanje.

14 12

Neda

Kao gradjani multinacionalne Srbije mogu. Kokikobgod im se ne svidjalo,oni su gradjani Srbije,i mogu da zastupaju njene interese.

8 10

Прво Па Мушицки

Значи узели су и Бујановац већ

27 115

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo