Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ahahaha

Svuda u Evropi jeftinije gorivo duplo a plate vece 4-5 puta

0 0

Beogradjanin

Placi Srbijo i RS.U Italiji LPG kosta 58 centi prosecna plata 1200eura,u Sloveniji benzin 95 kosta 1,36 eura prosecna plata 1000 eura.Da izadje 1000000 (milion) ljudi na ulice Beograda i svih vecih gradova Srbije i RS da vidite sta bi im onda znacili ti kauboji od policije, dok narod nepoludi a onda su kao uz narod.Nebi nam Vucic prodavao maglu za najeftiniji hleb,hleb je najeftiniji zato sto je ostalo sve najskuplje i najgoreg kvaliteta u Evropi pa samo za hleb i imamo.Radujem se sledecem 5-om oktobru i voleo bih da bude i 6-ti jer da je bio 2000-te godine nebi mi sada ni imali ni Vucice,Dodike,Miskovice,Karice,Beke i ostale i nebi nam se smejali svi i na granici nas tretirali kao stoku kada izadjete iz Srbije.Zato je putarima Bajakovo-Simanovci za gradjane Srbije 370 dinara a za strance 3 eura (354 dinara) i na granici imate prolaz za ¨gospodu iz evropske unije¨ i posebno za stoku nas.Bravo braco i sestre skinimo svi gace a vi udrite mozemo mi jos ocigledno!

61 306

Sloboda ili Ništa

To je 2000. trebalo sve na preke sudove i po kratkom postupku i završiti zauvek ovo mrcvarenje.

34 290

Maximus Decimus

Niko se u svetu ne bi potresao sve i da nas nema.Sto se protesta tice? Smesni su.Ko ima pare vozice se,ko nema nece.Jedini protest je da ne kupis gorivo,mozda se tada nesto i desi?

138 9

Zagor Te Nej

Pa i njima sve cveta pod Dodikom kao i nama pod ovim nasem velecasnim. Protestuje se iz dosade.

46 272

Stanislav

Ne daj ti Boze da narod pokaze stav, da izrazi svoje nezadovoljstvo...ni "d" od demokratije, nikad je nije ni bilo, niti ce je ikada i biti.Mi smo jos u srednjem veku, po mnogim segmentima.

96 359

Мраз

И они имају свог Вучића.

109 372

Dr

Kako sad onaj njegov ispisnik sto nam se ko i ovaj ovde natovario da peva placi mala placi osto sam na Raci ne daju mi proci ne mogu ti doci. Plakacemo i mi ali od srece kad vas ovde vise ne bude

73 451

Jo

Kopiraju ovdasnje,zastrasivanje naroda zbog bunta na kabadahijsko ophodjenje ovih sto su na vlasti

68 250

Dr

Znaci probni balon za ovde. Dobio Mile direktivu. Nevreme ovde uglAVnom dolazi sa te strane

75 203

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo