Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nišlija

"katastrofalna praksa konkursnog sufinansiranja sa lokalnog nivoa, preselila na republički" Pazi da nije. A do tada je na republičkom nivou sve bilo divno, je li? Kada je 80% posto novca išlo beogradu a ostatak je deljen samo provincijalcima sa članskim kartama. Kakvi licemeri! Vrlo dobro znam jer sam se zlopatio na konkursima i pod Tadićem i pod Vučićem i znam da su mediji i udruženja iz beograda uvek bili zaštićeni kao beli medvedi. Njima lavovski deo kolača a jugu Srbije mrvice, i to samo onim podobnim. I to sve dok su gospoda iz ovih udruženja bili u komisijama. Opet, licemeri. I da, sve je rađeno po zakonu, onom istom nakaradnom zakonu koji su nuns&co pisali i propagirali. Samo što su tada bili miljenici prethodnog režima pa im nisu smetali loši propisi, samozvani medijski eksperti i ostale gluposti. Sve je ovo samo borba za povraćaj privilegija sterilne medijske klike iz kruga dvojke i poštena i časna osoba prosto ne zna za koga da navija jer i jedni i drugi zaslužuju apsoluti prezir.

5 149

Lena

Pa čemu onda konkurisanje za pomenuto? Zauzeli su mesto nekom ko bi bez problema uzeo novac i pokrenuo posao.

266 5

RubiN

˝Novinarska i medijska udruženja iz Srbije i Vojvodine odlučila su da ne prihvate novac koji im je dodeljen za medijske projekte kojima su konkurisali kod Ministarstva kulture i informisanja˝ ! Moze li mi iko objasniti zasto su onda uopste i konkurisali ako vec ne zele da koriste ta novcana sredstva???

279 22

brut

Bravo, svaka vam cast. Bolje otvorita tekuci racun da vam gradjani uplacuju koliko ko moze nego uzeti od njih nase pare, na koje se oni ne gade

25 270

liferant

Pa kad je minstar informisanja trgovac (nekretninama)... To samo u Srbiji moze!

26 292

ne znam sta jos treba da se desi

Ne treba odustati od zahteva za smenu i Vukosavljevica i Gajovica,pa ovi ljudi su ozbiljno doprineli medijskom haosu u Srbiji.

23 277

Gaga

Svaka cast!

19 276

Kondor

Ispravno i kolegijalno. Dok bivsi ministar informisanja odlucuje o podobnosti medija i dodeli sredstava, pravi predstavu o novoj medijskoj strategiji, moze da se sanja o slobodi medija...Bolesna zelja za vlascu, nazalost odlucuje o svemu. Skandal majstor ostaje to zauvek.

49 608

hiperbola

Pametna odluka, posle bi vam trljali da ste uzeli te pare kad god se postavi pitanje o finansiranju. Baš kao što su to radili sa "Vranjskim"

53 314

senior

Šta su "fantomska udruženja povezana s vlašću"? To je korektna definicija organizovanog kriminala. Korektnost potvrđuje dosadašnja praksa, naročito na lokalu. Idemo dalje...

73 302

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo