Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Boris

Minja, pa sto njega? Em ne moze da sastavi recenicu, em aboliran od krivicnog gonjenja... ccc

6 1

Zabrinut

Au, Umetniče,kao da živiš na drugoj planeti,pa nisi čuo za Blatera,Platinija,Henesa.... iz uredjenih zemalja. Nikog ne aboliram,samo ti objašnjavam da se u fudbalu obrće veliki novac,zato je i izgubio smisao. Evo ti primera: ligu šampiona svake godine igra deo pravih šampiona pojedinih zemalja a ostatak su drugoplasirani,trećeplasirani i ostali bogataši. Prvaci malih liga nemaju šansu da pridju...itd. Nadam se Umetniče da si razumeo?

4 4

Dragan

Bio sam njegov najvatreniji pristalica.Video kako se klanja do poda Titu kad su na svetskom prvenstvu u Minhenu posetio reprezentaciju.Sada se ovim pro fašistima klanja.Vaš fan niti vašeg kluba posle 50g navijanja više nisam.

10 1

Zabrinut

Naravno da je prodavao igrače, pa to rade i u najvećim klubovima na planeti( Realu,Barsi,Bajernu,Juveu itd...kao da su oni čisti,u fudbalu se obrće veliki novac) ,ali je sa istim pravio planetarne uspehe. Sada igrače prodaju fudbalski dunsteri,koji zarad novca smenjuju selektore i sastavljaju državni tim.

4 6

Umetnik

Au strucnjace!I sta kazes-To svi rade,pa sto ne bi i mi?!Vidi strucnjace,to se ne radi u normalnom svetu,osim u tvojim vizijama.Tamo postoje nezavisni sudovi,sto kod nas nije slucaj,tamo predsednici drzava ne oslobadjaju okrivljene za teski kriminal,kao kod nas.To su pravne drzave,a Srbistan je privatna prcija.U tome je razlika!Strucnjace!

8 1

Boris

Prodaju i drugi ALI, PLACAJU POREZ Koliko je Dzaja platio poreza od tih tranfera? NULA. Dzajic je sramno ABOLIRAN od Nikolica. A sada je njihov fan. Čuda li čuda.

5 1

Starkelja

Legenda koja je sve to bacila pod noge,kada je tajno prodavala fudbalere,a sebi uzimala ogromnu proviziju.Toma diploma ga abolirao(nije oslobodjen optuzbi).I...evE ga Jopet.

13 2

Prle

Steta sto FSS nije poveo i Dzaju na SP u Rusiju. On ima iskustva sa trgovinom fudbalerima i uzimanjem provizija. Zato su i otisli, zar ne?

15 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo