Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Robin

Sve je pitanje perspektive!??

1 0

Владимир

Дакле, до теста сте му давали да гледа само кругове, а онда очекујете да у мрљама препозна коцке и томе се чудите? Генијално.

8 3

Deda

Ode predsednik drzave, a da ne ode tamo neki robot.

20 0

Pera

Sta sad cude se jer masina moze da brljavi... tema iz filma Terminator je itekako moguca uzivo...

8 3

dejan

Teoretski moguca mozda, prakticno nikako... kako bi se isti scenario ostvario potrebno je da masina ili program predje iza okvira sopstvenog koda... to bi znaci da cak i programi sa naprednim funcijama gde mogu da dodju do sopstvenog saznanja umesto da nauce da hodaju oni dodju do socijalno - ekonomskog resenja za unapredjenje srbije... pored softverskog problema, postoji i hardverski, ne postoji mogucnost toliko sofisticiranog inzenjeringa, niti procesorska snaga da pokrece isti

13 9

BgdDe

Da su mu pustali konferencije AV-a , verovatno bi skocio kroz prozor

124 1

Jimmy

😂😂😂 Kakav si car!

32 0

ministar za lobotomiju

Mreža veštačke inteligencije koju su napravile srpske političke partije je zaista impresivna. Ukoliko botovi nastave da ostavljaju komentare i lupaju minuse ovom progresijom, nepobitno je da će u jednom trenutku postati svesni sami sebe. Sledeći korak u razvoju stranačke inteligencije bi bio da ne možemo da ih više razlikujemo od nas samih, a u nekom trenutku se može desiti da postanu i inteligentniji od čoveka. Naučnici prognoziraju da će u narednih dvadesetak godina stranački botovi postajati sve inteligentniji i da će moći da razumeju šta govorimo, uče iz iskustva, šale se, pričaju priče, pa čak i flertuju.

40 0

Dominator

Najbolji komentar do sada,svak cast,nasmeja me :)

13 0

Seljak

Ovaj je bas dobar. hahaha

6 0

Seljak

Kakva propaganda. Providna i dosadna

9 24

M76

I usisivač poludi kada ga priključiš na 380 V.

32 1

M76

Bolesni ljudski um je najveća pretnja.

34 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo