Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Branko Stojanovic Selo Sasilovac

Koliko si ti okretan u moje selu kažu KAO TROKRILI KREDENAC.Nećeš ti pipnuti loptu a kartone ćeš dobiti. A Aca Stojanović čiji si ljubimac pevaće ti pesmu SVE U ZALUD BEŠE MOJA NADA ŠTA NAM MITRE TI URADI SADA. Možete da uradite jedan sefi za uspomenu.Nije njega Benitez badava šutnuo iz kluba.

5 10

Srbenda

Kao i uvek, stručnjaci daju svoje mišljenje Stručnjaci koji nisu videli fudbalske utakmice komentarišu igrače i sastavljaju tim. U ovoj zemlji svako ko je instalirao top eleven na svoj pametni telefon zna više od ljudi koji su profesionalci u svojoj oblasti sa više od 20-30 godina iskustva. Zato ćemo i da nestanemo. I treba.

5 1

Mikki

Daaaj Bože...

5 1

Prcko Palilulac

Nisi se ispucao!? E moj mučeniče, na svetskom prvenstvu nećeš imati ovako slabu odbranu i opuštene protivnike. Tamo se nećeš moći sastaviti sa loptom tako spor i bez startne brzine.

16 18

Mile Pa

Kontam da ce uvek biti onih koji osporavaju Mitra, ali je on jedan od nasih igraca sa najvecom zeljom i motivacijom. On bi na svakoj utakmici poginuo za dres koji nosi i to ga cini posebnim.

35 5

Centralni bek

Ovi nasi fudbaleri kao da su dosli u crkvu a ne na stadion, pa to se krsti, pa tri prsta na srcu, bas degutantno. Jel oni predstavljaju drzavu ili crkvu?

23 14

Miloščina

A svetske fudbalske zvezde kad klanjaju , to je o.k. ? Ma daj , navijaj za koga hoćeš ako ti se "ovi" ne sviđaju...

9 10

BRZINA i KONDICIJA

Svi znamo da je problem srpske reprezentacije taj što polovina igrača nema KONDICIJE za celu utakmicu (Ljajić, Tadić, Mitrović, SMS,..) , a druga polovina nema BRZINU da pretrči protivnika (Mitrović, Ivanović, Kolarov,...) Zato nas spašavaju prave IZMENE zadnjih 30 minuta , da umesto nespremnih igrača, uđu 3 NAJBRŽA : Radonjić, Živković i ?? Jel može da se naknadno pozove Gaćinović ?

20 2

...

u slučaju povrede da :D

5 0

* Sva polja su obavezna