Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mića

Dajte ljudi šansu direktoru Milačiću da javno objasni ovu finansijsko-radno-pravnu zavrzlamu. I da pojasni zašto on mora biti član svake ispitne komisije i kako uspeva da u isto vrijeme bude na više raznijeh mesta u više tih komisija?!

0 6

El Cid

Blace je malo mesto, svega nekoliko hiljada ljudi. Kako u takvom mestu može biti visoka strukovna škola bilo čega? To postoji samo kod nas!

5 14

jugoslovenski srbin

Gospodo strajkaci zasto se bunite sto covek nece da se udruzi sa vama da prodaje diplome,mozda je suprotno.Pravi direktorTREBA svojim postavljenima da izda zadatke i da nadzire izvrsenje istih. Zaposleni u prosveti treba da poznaju zakon da bi znali dali direktor svojim postavljenim zadacima odstupa od zakona.Vise primera ima da profesoriprodaju ispite ,a u dgovoru sa direktorom iadiplome.Prosveta mora da radi u skladu sa zakonima kao i svi ostali.

8 5

Boki2

Ti si očigledno profesor te Škole blizak direktoru, a to se može zaključiti iz činjenice da ne znaš elementarnu gramatiku, ali zato dobro znaš kako se ispiti naplaćuju.

12 9

Vlad

To se u (naprednom) šahu zove "mala rokada"!.... Predavač visoke škole dospe na mesto noćnog portira...a,logično,portir dospe na mesto predavača visoke škole!?!!...

25 9

Boki

@Andrija, na one koje su bilo slomljene pre nego sto je dosao. Dobro znamo kako je ta skola izgledala i na sta je licila

12 12

Bilja

Tacno, imala je po 700 studenata na godini. I dovoljno para da moze da isplati sve honorare koje sada ocigledno ne isplacuje, iako stoji na jakim nogama :)

22 11

Andrija

Znamo kako je izgledala pre, a kako danas izgleda. Prava zadruga sa zadrugarom iz Stubla.

12 9

Boki

Kampanja i politika 10 ak gubitnika. Pokusavaju da smene coveka koji je skolu stavio na noge i vratio ugled koji su godinama gubili ti iz grupe strajkaca. Sramota!!!

20 50

Andrija

@Boki Ne znam na koje noge je stavio.

28 13

@Boki

uzni sendvic boko.

14 12

Glasnik

Smeniti nadobudnog direktora. Odmah

60 21

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo