Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marija

Hvala toj sestri. Sad kad nesto.na poslu zabrljam sjetim se nje...nista nije toliko strasno kao njena greska...a greske se svakom dese

3 0

Gordana

Ih koliko nji je zamenilo muza a on jadan misli njegovo dete.

5 2

Glupost

Neonatolog je lekar. Zašto je nužno da on prisustvuje otpustu dece kada je potrebniji na odeljenjima gde je nužno praćenje razvoja dece prvih par sati do par dana, a u slučaju, ne daj bogo, komplikacija i njegovo intenzivnije angažovanje. Ali se slažem da treba više osoba da radi otpust. Mogli bi na primer pravnika doma da angažju, da ne pretera sa kafom.

17 0

Dr. Legra

A šta kad na deci neka sestra zameni narukvice? Kod nas je sve moguće.

11 0

Prometej

"Navedeni propust je odmah uočen i otklonjen." Svuda politička korektnost u izjavama. Takva da para uši, bode u oči, zaudara. Možete li kao normalni ljudi da kažete da ste roditeljima vratili njihove bebe, a ne "otklonili propust"?!

10 0

Prcko Palilulac

I ja poznajem jednu osobu koju su zamenili u porodilištu. To je saznao tek u poznim godinama. Maler!

12 1

SB

Sto ne zamjenise mog dilbera,sad bi neko drugi celavio.

13 1

Sloboda ili Ništa

Softver ne pravi takve greške koje mogu imati katastrofalne posledice.

3 1

Milica

Kako je moguce da majka ne primeti??

27 21

mimi

Moguce je jer su vecinu vremena majka i beba u porodilistu odvojene, barem je tako bilo kada sam ja bila, bebe donose samo na podoj. Majke se posle porodjaja osecaju umorno i sve ih boli , narocito one koje su imale carski rez , posle operacije im se sve vrti pa verovatno i bebu vide maglovito, a moguce je i da su bebe slicne.

13 2

Smesni su

Nista novo. Ja sam imao 6 a neka beba 9 i zamenili nas. Moja majka je odmah prometila jer sam bio ogroman kad sam se rodio a dobila neku sicusnu bebu

36 4

Rea

Noćna mora za sve roditelje!!

73 0

Septik

Automatska smena svih po vertikali, od sestre do glavnog u KCCG. A roditelji da ih tuze i privatno i valjda ce biti po sluzbenoj duznosti. Zaista katastrofa katastrofe!!!

50 10

Crni

Ne mogu da verujem koja neodgovornost,zamisli da otac deteta nije primetio i ceo zivot da podizes tudje dete a tvoje da raste sa tudjincem,strasno. Pa to nije igracka pa da ti je svejedno pa to je dete tvoja sreca,o boze koja neodgovornost.Treba joj odmah dati otkaz nije ta zena da radi na tako odgovornom mestu.

84 6

Jeca

Sreća pa su primetili.

68 0

SF

Pa broj nije bio isti majcinom, niti je pisalo njeno ime na njegovoj narukvici, zato su i primetili, pretpostavljam, jer su znali po koga da se vrate (isto po broju). A nisu odmah, jer secate se kako su umotane bebe pri otpustu, jedva im se vidi lice. A sto onaj ko treba da gleda nije video odmah, vec daje tudju bebu, to je za osudu, ali nije namerno, mislim ako je za utehu.

10 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo