Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zaklina

Zar se u dijalogu ne koriste reci?koracima ce te se vrlo tesko sporazumeti😂

0 113

simon

Sto lazes.MOj predsednik je rekao da nista nije rekao.

2 139

Majstor Vlado

A pre međusobnog priznavanja, izbori (u Srbiji) na svim nivoima... da se obezbedi bar još jedan mandat, a onda "kud koji, mili moji" ! P.S. Dobro reče ona gospoja (od pre neki dan.... kakav narod, takva i vlast !

5 107

Dejan Č.

Učešće na samitu je svakako istorijsko sudeći da je jedna zemlja EU odbila da učestvuje na njemu zbog prisustvovanja tkz Kosova. Na čiju li će sada stranu Brisel da stane, na stranu Madrida ili Prištine, pitam se? Hoće li neko konačno shvatiti koliko jednostrana priznanja mogu imati kobne posledice u svetu.

77 9

Sanja

Ako Taci trazi prisustvo SAD-a,onda mozemo i mi da trazimo prisustvo Rusije.

124 14

6.OKTOBAR

Ako medunarodna zajednica donese odluku i to najgoru po Srbiju da prihvati stvaranje drzave Kosovo na delu svoje teritorije,onda ta tvorevina mora imati NADGLEDANU NEZAVISNOST OD 20 GODINA-PERIOD DO ULASKA I POSLE ULASKA U EU.Preduslov je da se vrati ili obesteti imovina svih ne albanaca,prvenstveno srba i roma kojima je oteto oko 100000 stambenih jedinica i oko 1.milion katastarskih parcela zemlje i sume.Da svi etnicki Srbi i Romi imaju dvojno drzavljanstvo,naravno i albanci ako zele albansko.SWrpski i albanski jezici moraju biti ravnopravni.Srbi i Albanci moraju biti konstitutivni narodi.ta drzava bi imala dve pokrajine-kantona,Srpski sever i albanski a imovina SPC bi imala status svetinja u Hilandaru u albanskom vecinskom delu.TRI GLAVNE FUNKCIJE U NADGELEDANOJ NEZAVISNOST KOSOVA BI PRIPALE PO JEDNA ALBANCU,SRBINU I KOMESARU EU.Albanac je recimo predsednik a Srbin predsednik vlade a predsednik skupstine je komesar EU sve do isteka od 20 godine nadgledane nezavisnosti.PS. SA POLITICKE SCENE MORAJU BITI SKLONJENI I PROCESUIRANI SVI KOJI SU CINILI ZLOCINE NA KOSOVU I METOHIJI SA ALBANSKE I SRPSKE STRANE.

59 346

Pavlica

@6.OKTOBAR Nisu loši predlozi, slažem se, ali da sve to dobiju kao pokrajina u sastavu Srbije. Drugačije je isključeno.

131 8

Zlatko

što bre ovome nalupaste minuse nepismeni ... Pa ovo bi Vučić na keca prihvatio ... ne bi me iznenadilo da je ovo tražio, ovo je najrealnije što možemo dobiti, više od toga sigurno ne!

1 146

Zoran987

e moj druze, ovde se jedino vode pregovori kako Vučko da ostane vlasti a da ga sutra ne proglasimo za veleizdajnika. Čim dobije nešto sto može botovima da objasni kao pobedu, ode Kosovo.

4 148

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo