Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aleksandar

Na strani Evrope priča o novcu je samo u svrhu smirivanja i gojenja političkih elita, a u državama Balkana prema Evropi je ucenjivanje spremnošću za urnebes , a prema svojoj publici, opravdanje da se ništa nemenja. Jer nema novca, pa ostajemo dok nedaju, a nedaj bože da daju i za boraniju, ostajemo u boljševizmu.

1 136

MILAN

I kako sad covek da i dalje zeli evrointegracije kad te slazu da hoce i da imaju plan za iste da bi dva tri meseca kasnije rekli da od toga nema nista i da treba da bude Srbija na ledu jos 15 godina? Jako amaterski potez eu zvanicnika kojim govore koliko su nesposobni za svoje funkcije. Dobro bi bilo da se na sledecim izborime zameni cela garnitura. Znaci 18+15=33 godine(!) od demokrstskih promena. Dok su se drugi prikljucili za samo 14 godina. Zao mi je ali nece moci ni jedna vlada da prezivi posle ove (ako ikad odu) 15 godina bez orikljucivanja a da va vlast opet ne dodje neki autikrata.

7 137

Sloboda ili Ništa

Srbiju će primiti u EU na sveti nikad. Suviše je problema i ovde i tamo da bi se petljali još i sa našim korupcionerima i iracionalnim narodom koji bira veće zlo.

2 147

Kostica

@ Sloboda ili Ništa Veće zlo? Meni je realnija definicija Duška Kovačevića da "mi od dva zla uvek izaberemo oba - za svaki slučaj" .

0 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo