Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dado

I kao slucajno u isto vreme se zabranjuje uvoz mesa i suhomesnatih proizvoda iz Madjarske, iako nije stetan za ljude, a koliko znam...svinje se ne hrane kobasicama, tako da ne razumem kako ce kobasica da zarazi domace (Nemacke) svinje!?!

5 0

DN

Nemačka kompanija ( ili Vlada ) ima pravo prvenstva zakupa državnog zemljišta u Srbiji ( u Banatu ) !!! Banat je u Drugom svetskom ratu bio nemačka okupaciona zona . Ovo sada je ekonomska okupacija uz pomoć korumpiranih političara, kako su rekli Grci pre nekoliko godina .....

1 0

Zemunka 3 Generacije

A zasto ne BIM slavija

5 0

Vlad

Klanica za dve,dve ipo...najkasnije tri godine!?....

5 0

hiperbola

Ovo najavljuju vec 4 godine i sad saznajemo da to jos nije ni blizu. Sramota !

10 0

Ardeljan Dorel

Nemcima se,na ovaj nacin,vraca deo imovine u Vojvodini,odakle su proterani,i treba im svu zemlju vratiti,oteto...prokleto.

7 4

Malo Budite Aktivniji

Ovde nešto nije u redu. A šta će bizi da fomaćim farmerima? Na kom će zemljištu oni proizvoditi hranu za stoku i u kojim klanicama preradjivati meso?

11 2

Adio Pamet

Tenis?! Svaki put kada pitam Nemce, proizvođače svinjskog mesa i farmere, dobijem začuđen pogled i navedeni odgovor pitanjem.

35 1

fredi

ne budi siguran. Tenis je u Nemackoj poznats kompanija. Ako jedes Tilman cevape znas o cemu govorim. Ni sam ne znas koliko si njihovog mesa pojeo u Nemackoj.

5 13

Suchen

Ukucaj Tönis Fleischerei u pretraživač i videćeš u koliko skandala je upletena ova firma u Nemačkoj

10 0

ПЕРА ЛОЖАЧ

Па зар он већ не ради. Сећате ли се шта је АВ причао? Пет пута је нешто отварао, затварао... Значи, тек на крају године... Баш ме чуди!

42 2

Kinta

Blago nama!Sto se nas tice,kao da je vec poceo da radi u Srbiji.U Srbiju izveze vise miliona tona mesa godisnje.Toliko o podsticanju domace proizvidnje.

45 4

Deksi

Pa sto to odmah niste rekli... znaci, po ulasku u eu, oni ce tek tad da zavrse i farme i klanicu. A u Srbiji ce 2026 god da zivi 3 mil ljudi, maksimalno. A uvozice Tenis radnu snagu iz...

57 3

Rodjko

Znaci do 2021 ce tenis da gradi farme. Tri farme za 3 godine. Veliki Tenis. Pa ce tek posle da gradi klanicu... e ne zamajavajte ovaj narod vise...

81 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo