Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kost u grlu

Ako se hvale visokom stopom BDP u skladu s tim rastu i penzije. TAko je po zakonu. Ona nije rekla ništa novo... a zašto ne vraćaju oduzeto moraće sud, a ako neće ovaj naš, hoće onaj u Strazburu...

6 0

STRASNI

Oteto _ prokleto! Kad_tad..... !

6 0

Gero TZ

Brnabić a naročito Vučić uvek govore o nekakvom ekonomskom razvoju tj rastu BDP. Zamolio bi da sledeći put kažu koliki je rast BDP bio u 2017-toj i u kojoj je od prethodnih 5 godina bio veći od 2 %. Da podsetim, sve države u regionu pa i u Evropi imaju iznad 2 %.

4 0

Zoran

Hoćemo referendum o proterivanju misije MMFa.

2 0

ljubitelj burleski

KADA,,PRVOSVEŠTENICA,,OVE,,napreDno,,sastvljene Vlade,,NAUČI RAZLIKU IZMEĐU PENZIJA I PLATA,što seUČI NA POČETKU,EKONOMSKIH STUDIJA U BEOGRADUPA SE..ČUDOM,.I POLAŽU PREDISPITNI KOLOKVIJUMI,, MISTER RUF BI MOGAO DA JOJ,Konkretno pokaže koliko je u njegovu zemlju IZ,,dijasporičnih,,razloga DOSELJENO BAŠ ONIH KOJI SAVRŠENO ZNAJU,TU EKONOMSKU KATEGORIJU,MADA,,Nisu bili,,PODUPIRAČI,,u ,,nikada većoj i prljavijoj,kampanji,za,,pobede,,ovakvih,,elita,,njenoga,,timaU prerprvomajoj,,euforiji,u Beogerdu,,širila se,,površinska floskula, da se,,opelješeni radnici,i penzosi,,,teško ,,odlučuju na kom će mestu da protestvuju,posle ,,toliko,,uspeha ovakve,,jevanđalijske,,usrećenosti,,i,,stručnosti,,svih aktera političke ,,scene,,,zemlje koja ,,tek,6 godina,ide u Jevropu,,,a po svim parametrima se,,složno,,upoređuje,,s nekom tamo ,,bliskoafričkom ili istočnoazijskom,,,liderskom,,DeMonkratijom,,. Ruf je,,spontanim,,gostovanjem,samo i jedino dokazao,da proverava,ažurno,sve,,date kreditei,,ulaganja,u,,strenđerke,,investitore,, i kako će ih,, i kada naplatiti,,i za to nije potrebna,,Brnabićkina,,diploma,,i,minuli joj,rad,,.

7 0

Malo Budite Aktivniji

Ako ne ukinete neustavni zakon o umanjenju penzija obiće vsm se o glavu kada Medjunarodni sud oravde donese ofluku da se tj kuksvički zskon ukine i državs obaveže na vraćanje opljaćkanog dela penzija i plaćanju kamate na ceo umanjeni iznos penzija. Tek će tada država da bankrotira, pa će se steći s i za krivičnu odgovornost članova vlade, sudija Ustavnog suda i narodnih poslanika

6 0

LLL

Kada bi ostali bez stranih kredita i vratili plate i penzije nista od te njihove "reforme"ne bi ostalo jer reforma nije sprovedena na zdravim osnovama vec na stranim kreditima i na uskracenom pravu na pristojnu zaradu ili stečenu penziju.Nisu bili u stanju da reformišu javni sektor i javna preduzeca, daleko je bilo lakse zavuci ruku u tuđ novčanik.

21 0

misko

Bravo za komentar, upravo tako nista od reformi nisu proveli, vec samo pljacku, podizanje poreza, taksi, akciza i zaduzivanje zemlje.

5 0

Maloumnik

A o penzijama ni rec sto govori da stranci vise brinu o nasim penzionerima nego nasa vlast.... pa bice i oni penzioneri da velikim primanjima valjda ce im tada biti sve jasno

20 1

Pola bureka

oni ce njihovu penziju davati unicima, za zivotnjih i njihove dece oni su se obezbedili za sledecih100 godina

4 0

Tea

Jel premijerka objasnila MMFu onu svoju računicu o ne vraćanju penzija.Da li im je objasnila da penzioneri sa smanjenim penzijama treba da pomažu sirotinju?Zanima me kako bi MMF reagovao na tu pametnu računicu.

24 1

Zoran

Na sastanku mog kućnog saveta upravo penzioneri sa najmanjim penzijama tražili da upravniku zgrade daju što više a da ništa ne radi.

1 0

Saveta

Ne znam o kakvom rastu penzija govori premijerka. Ovde je reč o tome da su nam penzije smanjene i da nam po tom osnovu država duguje za penzije (meni konkretno više od 4.000 evra). Moje je pitanje sledeće: Da li premijerka zna neki drugi način za rešavanje problema malih penzija, osim da oduzima mnogo jednoj grupi penzionera da bi dala malo drugoj grupi penzionera.

26 0

misko

Niko ne govori o tome da je umedjuvremenu umrlo mnogo penzionera, a oni predlazu da se ukidanje spornog zakona produzi jos za nekoliko godina.Vracanje penzija izgubice svaku smisao jer nece imati kome da ih vrate.

31 1

Ana

Drzava koja je nezakonito smanjila stecene penzije sopstvenim gradjanima (od cijih su zarada, da se ne zaboravi, uzimani samodoprinosi za izgradnju vise kapitalnih projekta u Srbiji Dunav-Tisa-Dunav, sliv Morave, domovi kulture itd., a plus sto se zaposlenima Srbije za pomoc Crnoj Gori posle potresa oduzimao deo od NETO zarada, za razliku od ostalih republika cijim se zaposlenima za tu svrhu oduzimalo od BRUTO zarade), elem ta nasa drzava morace da dug isplati naslednicima ostecenih penzionera, tako da ne sanja da ce ova pljacka nestati kad nestane duznika!

3 0

Beogradjanka

Bravo za N1. Ova vest, ako se i pojavila na drugim portalima, brzo je iscezla. Valjda da se ne uznemirava javnost. Iako je saopstenje sturo, ipak dosta govori.

39 0

Vagar

Ovo je u suprotnosti sa onim što obećava predsednik.Sa partokratijom u javnom sektoru i u administraciji nema reformi i napretka.Kad će već jednom da shvate?

45 0

SASA

Kada ste uzimali niste pitali MMF.

55 0

Majkič

Da u buduče al sad vratite svima na staro..pa za dalje kad bude pa svima isto.Ali dok ne vratite svima plate i penzije na ono pre smanjenja neki su dobili a neki degradirani a to nije u redu.

51 0

Pedja

Kada će te da ukinete privremeno umanjenje plate? Bilo je 2 god. evo ide 5ta.

66 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo