Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Petar

Teatar "Pinokio" ima veoma simpatične predstave.

200 1

Tjuber

Jedna od retkih slika ( ova sa najave ) gde mu se vide oči. Just sayin.

128 1

Umetnik

Uvek se oduševim nekom izložbom i svaka je na neki način posebna. Slike Predraga Peđe Milosavljevića je nešto što svakako ne želim propustiti.

4 120

Profesor

Vršnjačko nasilje je nešto o čemu se treba pričati kako u krugu porodice, tako i po školama jer sve je više agresivne i navalentne dece. Često su problemi kod kuće, glavni okidač poremećaja ponašanja dece u školi ili u javnosti.

95 1

MILAN

Da se ne gubilo vreme u raspravi ko je kakav politicar ja predlazem da svako ode na sajt "istinomer" i proveri ko je sta i koliko radio, ispunio, lagao, govorio istinu. To je nezavisna organizacija koja ne naginje ne niciju stranu i uvek izvestava i belezi istinu. I po meni najbolju ocenu ima Sale Jankovic sa 100%, istine i ispunjenih obecanja i za iznenadjenje bas Dragan Djilas sa oko 70% istine i ispunjenih obecanja. Dok je Vuk jeremic lose prosao jer su mu zadnje 3 zabelezene izjave neistina i nisam dalje od toga hteo da gledam. A ni drugi nisu nista bolji tako da nam od opozicije trebaju samo Sale i Dragan, drugi mogu da se penzionisu da ne gube njih dvoje glasove. Moje misljenje naravno.

16 272

miloš

Samo nas podsetite šta je to Sale Janković obećao i ispunio

76 4

Svetlana

Moj jedini "istinomer" je moja zivotna situacija, koja je daleko bolja sada nego pre nekoliko godina. A o "nezavisnim organizacijama" ne bih ovaj put.

46 11

Max

Dosta vise politicara, hajde neko ko zna nesto da radi. Podrska Djilasu, da ponovo imamo PKB,...puta 100

45 186

Ministar

Postovati se mora svaki gost u bilo gde da je pozvan..ali cini mise da ce ovaj Djilas toliko oplesti da ispada sve crno da crnje ne moze biti. Pa kako ga slusati i verovati mu kada se ponasao onako kako se ponasao na sednici?? On ce posvom starom obicaju. Svi ne valjaju on je najbolji.

160 41

FFM

a vi ste vidim ministar u nikad sposobnijoj, uspešnijoj i stručnijoj vladi u istoriji srbije... stvarno ni meni nije jasan ovaj Djilas, umesto da se hvali, oblizuje i skuplja prste, on zapeo da prska po ekonomskom tigru i najvećem bdp u istoriji sveta i čoveka i to taman kada se približavaju one dve, dve i po godine, evo polako po treći put od 2012

24 22

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo