Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Topola

Ovo je više nego providno. Lajivića treba da bude sramota, ovako se ne igra ni na treningu. Šta to treba obojici. Zemljaci pa dobro ali čemu ova očigledna farsa. Šta će sutra da bude kada izgubi od Ćorića? Nema sada vadjenja na umor i lakat.

4 4

Marko NS

Opet suviše priče a premalo iskrenosti i posvećenosti radu i treningu.Svi su tako deo njegovog života,svi su specijalni i odlični,svi su prijatelji za ceo život samo eto,on ih je ‘otpustio’ a možda ih i nije ‘otpustio’ a sa njima ali i sa samim sobom nije više ni saradnik ni prijatelj,sve traje dok traje.....Neozbiljno,neskromno, dvolično.Sve to mu ne treba.On je bio veliki šampion i to je sasvim dovoljno za jedan ljudski život.

14 12

glas razuma

rafa, Dominator, Zemljoradnik - glupih li i zlih komentara... Nole, samo napred!

14 3

Nenad S.

Čemu ovi negativni komentari? Zašto mržnja i zavist ka našem najboljem sportisti ikad, koji je i jedan zaista dobar i pristojan momak? O kakvom se tu kompleksu radi? Ja mu želim sve najbolje u karijeri i životu i zahvalan sam mu za mnogo radosti koju je zemljacima doneo.

17 1

Polpot

Za to sto su jadni,Novak je nas najveci sportista imas,i drzi record koji niko ne drzi 4slema u godina na trie razlicite poslovi I od mastersa sve sem sinsinatija!

8 1

Aha Važi

Novače ako ti ne krene povuci se, daj te pamtimo kao najboljeg.

1 9

BIKan

Koliko ima negativnih ljudi u jednoj maloj srbiji. Stidim se. Novak je nesto sto najbolje sto ima srbija. Tačka.

18 3

rafa

Pustio ga Lajovic, nadam se za dobre pare!

21 43

Dominator

Namesteno da kao satro pobedi,svima je jasno da si aut.

17 50

Zemljoradnik

Treba da te je sramota !

21 63

Mačka

Čega, mukice, da se stidi Novak? Što je jedan od najboljih tenisera sveta ikad, već sada? Što je, pored nekolicine Srba naš najbolji ambasador u celom svetu? Što ima lepu porodicu I što im omogućava divan život? Što je čovek kralj? Što je čovek?

18 4

* Sva polja su obavezna