Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

kefalo

Opozicija da izadje ispred skupstine , da sedne na stiropor i da se ne razilazi dok se ne resi problem . Ako se ne varam politicki otac je to vec isprobao ! ( Stiropor ja besplatno obezbedjujem i to debeli ! )

7 51

Canadien

Biti poslanik u bilo kom parlamentu znači moći makar malo uticati na zakonodavnu delatnost države; ako toga nema, a nema, onda - to jasno reći i napustiti to mesto za zezanje onih koji misle da većina može da poništi demokratske osnove društva.

9 54

Srbifornikacija.

Bojkot na svim nivoima,to ja pričam odkad,samo prava opozicija bojkotuje ovako nešto što se samo naziva parlament,oni koji ne bojkotuju ili su dovoljno glupi ili su dovoljno plaćeni,da od sebe prave budale...

9 69

PetarCZ

Kad je Pajtić to pričao svi se smejali...

8 135

Nik

U ovom trenutku jedino i pravo resenje,svi iz opozicije izadjite iz skupstine,i ne ulazite u zgradu skupstine.

9 84

Petar

Napuštajte skupštinu i udruzite se.....sigurno pobeđujete

6 145

Darko

Nemojte ulaziti u Skupštinu Beograda i verovaćemo vam!

63 438

m Yoda

Ok...ali šta je sa Đilasovim predlogom..izjasnite se .

60 174

nada

Podrska Sasi ,rezlaz najbolje resenje.Svako na svoju stranu pa neka vodeci bistre amandmane koji nicemu nesluze.

57 150

As

Logican zakljucak. Neka vidi Evropa u kojoj demokratiji zivi narod.

101 213

Marko

@As: Pa vi ako mislite da Evropa ima demokratiju kakvu vi zamišljate, onda živite u zabludi!

151 9

Južni

Bila bi to prava odluka. Da vrate mandate narodu, da se izvine i javno kažu da ne postoje ni minimalni uslovi da se interesi dela građana koji su njima dali glas štite i brane. "Bitka" u Skupštini za njihove interese je definitivno izgubljena. Svako dalje učešće opozicionih poslanika u radu Skupštine više nema smisla a njihov rad se svodi na produžetak agonije parlamentarizma i legalizaciju režimske maskarade. Sve ima svoj kraj.

114 229

Biljana

Tačno tako. Poslanici opozicije da izađu na ulice i trgove, među narod i da tu drže sednice sa onima koji su ih izabrali i čije interese zastupaju. Ovaj cirkus u skupštini je ispod svih nivoa odgovornog ponašanja ljudi kojima bi trebalo da je stalo do Srbije. Očigledno izvrgavaju ruglu ogromnu većinu naroda koja im nije dala glas, ali, pošto ta ogromna većina nije izašla na izbore, sada svi ispaštamo i trpimo ugnjetavanje vladajuće koalicije, koja sa 25% poverenja biračkog tela izigrava "ogromnu većinu". Dužnost opozicionih poslanika je da ne dozvole dalje ponižavanje i vređanje inteligencije naroda i da u roku od odmah napuste skupštinske sednice i tako prestanu da im daju legitimitet.

5 371

Чедо

Е па да ви, квазиопозиција, имате бар мало части и да не мислите на своју прћију/странку, да гледате ширу слику, па направите ЈЕДНУ странку, а не коалицију... ко зна шта би било. Овако, мислите на себе и свој умишљени углед или популарност, а то је, јелте, испод цензуса. Дакле, џабе трошите речи. Избори су прошли. Скупштина је ипак радно место у државној служби.

44 189

nn

Jeste radno mesto, ali ovo sto se dešava u Skupštini je sprdnja i izrugivanje, nema veze sa ozbiljnim radom kakav treba biti u Skupštini. Bilo je raznih situacija u parlamentarizmu u Srbiji, ali ovakvih budalastina nije bilo ovo je nešto neviđeno! Opozicija treba da napusti ovakav parlament, vladajuća većina neka uživa u svojim smislenim nastupima!

24 143

Biljana

@nn Potpuno se slazem sa vasim komentarom, samo mala dopuna...opozicija ODMAH da napusti skupstinske sednice. Ovo je sprdnja i lakrdija, i u tome ne bi smeli da ucestvuju. @Чедо Zasto bi koalicija bila problem...pa zar nije i vladajuca vecina u koaliciji sa ne znam ni ja koliko stranaka? Skupstina jeste radno mesto u drzavnoj sluzbi (kako vi kazete), a vladajuca koalicija to jasno i pokazuje. Oni bas tako dozivljavaju drzavnu sluzbu - lezi lebe da te jedem...takvi su i partijski kadrovi po svim javnim preduzecima i drzavnim firmama...to je ono sto pod hitno mora da se menja. Dobijanje zaposlenja u drzavnoj sluzbi NE SME da bude garancija da mozes da radis sta hoces i da ti niko nista ne moze, samo zato sto si "na pravoj strani"

3 120

Major

Ima vas koji bi hteli jednu partiju, a ima nas koji ne želimo ni koaliciju. Nismo svi isti. Kad bi stranka za koju sam glasao izašla na izbore u koaliciji sa PSG, Ðilasom, Vukom, ja bih bio beli listić. Eto tako...

1 137

Vranjanac

U pravu je, trebalo bi da opozicija napusti parlament.

254 11

Op Trt Gevezen Zajn

Tako je Sasa!

122 232

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo