Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sve za citanost

To koliko smo bolesno drustvo govori cinjenica da su svi gnusni naslovi sa opisima udaraca I "ekskluzivne" prve fotke sa masnicama na rukama objavljeni u rubrici zabava. Nasilje nad zenom u rubrici zabava. Jezivo.

13 2

lakomije

Ocigledno da se ovaj problem ne resava drekom t.j javnom kampanjom makar ne na ovaj nacin. Ko smo mi da bilo sta i kome presudjujemo na osnovu novinskih natpisa. Kolege pevaci , glumci i slicno su nadlezni za scenu i scenski nastup a u ovakvim problemima ocigledno nisu dorasli ni oni kojima je to "struka".

9 1

BGD 011

Nasilja u porodici će uvek biti. Činiće ga kako muškarci tako i zene,kako roduzeli. tako i deca. I uprkos dobrim zakonima ova vrsta nasilja će teško biti iskorenjena jer sramota je da se zna da neko u porodici trpi nasilje. A upitao bih gospodju Jankovica da li je dozvoljen javni prenos nasilja iz raznih "farmi", "zadruga" i drugih rijalitija koje se non-stop prenose na nekim televizijama?

72 6

Mladen

Možemo mi da pričamo do sutra bez ikakvog efekta. Prosto, sudovi ne rade ono za šta su plaćeni. Relativizuju se zločini. Setite se onog famoznog navijača Uroša koji je ugurao zapaljenu baklju policajcu u usta. Dobio je prvo 20 godina zatvora, pa je smanjeno na 10 godina, a onda na 5 godina. Zašto bi se ubuduće bilo koji siledžija ustručavao da sutra nekom razbije glavu, kad kazne skoro ni nema.

112 2

Ivan

Ono sto je (mozda) nedopustivo jeste narod koga to zanima.

112 4

Перлс

Изашао је фамозан текст на "Блог фркет"- у прилог овоме што сте рекли. У праву сте, наравно!

39 3

Zoran Kg

Dok nije bilo tog famoznog zakona bilo manje problema,sto se vise steze vise puca.

36 68

On nije...

neeee, nisu problem nasilinici, već zakon! Žene trpe nasilje vekovima, a sad je konačno došlo na red da se to osudi, a zbog takvih komentara i dolazi do relativizacije i tolerisanja nasilja! Imaš li ti majku, sestru, ćerku?! Stidi se!

90 16

Bojan

Ma dobro.. Bice joj bolje u 5. braku :)))

69 112

On nije...

ako nemaš šta pametno da kažeš bolje onda ćuti. Niti si duhovit niti ti je komentar na mestu. Imaš li ti neku žensku osobu u svom životu i da li bi takav komentar dao za nju posle batina koje je dobila?!?

86 32

Biljana

Bojana treba preventivno opomenuti.

79 17

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo