Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Petar

Pa zar i na ove komentare moze neko da stavi minus....eto narode i to se moze videti u srbiji

11 1

Darko

Zašto se ne koristi gama nož kliničkog centra Srbije?

7 1

Jedna

Puno sreće i nadam se da će imati šanse za potpuni oporavak obzirom da je mlada. Gama nož je za benigne ili maligne do određene veličine - najčešće metastaze , odnosno kad tumor koji je primaran na drugom organu nažalost metastazira na mozak. . Efikasnost gama noža se vidi tek nakon godinu i po i zato se ne koristi za primarne tumore mozga (Glioblastom,Astrocitom..) jer pacijenti sa metastazama na mozgu imaju duže šanse za oporavak i mogu videti poboljšanje dok pacijenti sa primarnim tumorima mozga imaju jako kratak period od dijagnoze do smrti, čak i posle operacije kad se tumor vrati vrati se u još agresivnijem obliku i zahvati još veći deo mozga . Jako agresivna bolest.

11 0

Op Trt Gevezen Zajn

Sramota je nasa drzava, sramota. Jorgovanka prima mesecno 6.000 eura., Bajatovic 20.000 eur! NIS naj je dusu uzeo i ima prihod milijarde dolara! Kakva sramota i bruka. Marinina mama radi u NIS i da oni nisu mogli da joj pomognu. Kolsari. Otislo je sve dodjavola. Marini zelim brzo ozdravljenje i svu srecu ovoga sveta. Uspecemo da sakupimo pare!

10 0

Majkič

a Bajatovič se hvali da daje u humanitarne svrhe a neče da pomogne radnici nikad im dosta nije a kaže da ima sramno veliku platu,pohlepa je zahvatio vlast.

5 1

Jelena

NIS pomaze i radnici iz NISa doniraju. Umesto sirenja negativizma na stranici, uradite sto su i ostali uradili - pomozite i pomolite se za devojku. Lep pozdrav.

2 0

Majkič

Ej državo gde si kad te mlada devojka i još ko zna koliko njih te treba kad im je život u pitanju?

41 1

Otisao Sam

Daj te Sms

42 2

59

Sramoto od drzave

55 0

Majkič

da države nigde kad je potrebna bolesnima a naš novac onako galantno doniraju po pet miliona a koliko njih bi se lečilo za taj novac?

25 0

TIME

Strasno! Za sve ima a za lecenje dece ova drzava NEMA. Proslo je vreme Ilije Kolarca, Save Igumanova....

58 1

Qwerty

Sms odmah

45 1

Laku Noć Srbijo

Mi gradjani ćemo SMS, a mladoj gospodjici zelim što brži oporavak, veoma veoma je mlada

66 0

Vatreni navijac Liverpula

SMS dajte!

59 0

Kole

U Srbiji se zdravstvo raspalo nema ni lekara dovoljno ono sto je valjalo to je otišlo preko a ostali uče na nama pa da beže i oni odavde...

61 0

Luka

Dajte SMS broj za uplate...

70 0

Mary Poppins

Ho-će-mo jar-bo-le, ho-će-mo jar-bo-le! Svu sreću devojka draga u zemlji koja se brine o Tvom zdravlju pre Tvoje (u kojoj plaćaš porez i zdravstveno osiguranje)

79 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo