Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Zadnja izjava Vucica o ubistvu Olivera Ivanovica bila je da ce za dve nedelje biti nekih dokaza ali od toga nema nista zamajavanje naroda kao uvek.

26 133

BILJANA

A u Beogradu????Nista???

67 155

whogivesadamn

Tako je, u svim gradovima Srbije treba svakodnevno obnavljati grafit da podsecamo ove koji su glasali za ove da su lopovi i ubice i da ne zele da otkriju identitet.

100 207

maja

Podrzavam !!!

0 117

Niki

Ubili su grad....

64 188

Stormtrooper

Bolje da su ga čuvali umesto što se sad žale na sudstvo i na sve ostalo!

38 34

Ćiča

Potvrda koliko su ga gradjani Srbije, posebno Kos. Mitrovice, cenili i poštovali, potvrda ispravnosti njegovih stavova u odnosu na Kosovska dešavanja pa i odnosu na politiku Srbije prema Kosovu. Onaj ko je mislio da će ga ubistvom eliminisati kao smetnju politici onih koji su ga ubili, prevarili su se, ubilii su Olivera ali ne njegove ideje, ne i one koji će ga slediti, na žalost mnogih živeće Oliver dugo...dugo i sigurno će doći dan kada će se njegove ocene stanja i odnosa i predlozi rešenja pokazati kao jedino ispravni. Njegoševa misao "blago onom ko dovijek živi, imao se rašta i roditi" odnosi se i na Olivera Ivanovića.

226 0

Stormtrooper

Ubili su lava koji je predvodio ovce! Kad poštuješ i voliš nešto ti to čuvaš i daješ život za to.

54 152

Tоза тхе Р.И.П.

U Srbiji samo mrtve poštuju, a dok su živeli, spoticali su ih na svakom koraku. Oliver i Zoran su primer.

41 186

011 Директно из Магле

@Stormtrooper_Ne plašim se vojske lavova koju predvodi ovca, plašim se vojske ovaca koju predvodi lav.” Aleksandar Veliki mi Lava nemamo. to znamo

32 177

Bisenija

A šta ima da nam kažu Beograd i Priština? Narod čeka, nemojte vremenom brisati tragove! Ubice ostaju doživotno ubice !!!

134 318

ima nade

Dise ova nacija, nije umrla!

255 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo