Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

geras

ovaj prizor s' početka izveštaja, rupa u zemlji i unuštena trava iza novinarke, veoma dobro ilustruju "rezultate" novoradikakalnih uspeha, kako u beogradu , tako i u čitavoj srbiji .

18 126

Bogoljub

Ali mi smo naucili da pravimo sve bez ikakve dozvole i odobrenja. Ja bih tu pored ovog kosmonauta sto su mi rekli da je popularan posadio i salatu. Pa da se svi u Srbiji obogatimo kao ja. Ali kad me ne slusate, onda cemo samo ja i moj drug Aca da sklanjamo pare.

9 139

crni domino

Staljinizam u raspadu: Znacke, spomenici, odlikovanja, na tone... Mazanje ociju sludjenom narodu...

13 160

Glupi Avgust

Vesić kaže "Ne možete da postavite spomenik kakav hoćete". A eto, ispade da se može. I spomenik bi takav i ostao da se ljudi nisu pobunili. Koliko glup (i nesvestan toga) neko mora biti da bi sebi dozvolio izjavu koja ga javno deklariše za glupaka? Po onoj narodnoj "Bolje da ćutim i pustim ih da misle da sam glup nego da progovorim i otklonim svaku sumnju". Pa ko razume, shvatiće. Pozdrav i Karićima, dobro su društvo odabrali.

14 135

Prćija

Oni mogu da podignu spomenik svojoj babi,šta nas brukaju , kakve veze ima niže razredni orkestar sa bilo čime u ovoj zemlji osim devedesetih i poznatih dogadjaja.U kulturnom svetu spomenik je oslobodjen faktura onih što to platiše,u ovom slučaju bilbord sa sve četiri strane,pranje istorije .....abolicije.....

10 95

dipl.agronom

Juce sam u jednom NBgd. bloku,preko puta FDU,ugledao spomenik NJegosu...!! Verovatno na inicijativu trece generacije ,u Beogradu,i na moru...Taze tema...!

8 117

Penzioner

A sta ste ocekivali kad je sponzor onaj koji prodaje neviđene stanove po nevidjenih 500 eura po m2

49 187

BGD 011

Ne razumem vlast, menja nazive ulica Maršala Tolbuhina i Generala Zdanova a postavlja spomenik Gagarinu?! Neko tu nije normalan...

53 99

BGD

Zašto Beograd Mora da Ima Spomenik Gagarinu? Koliko ja shvatam ,služi će za Širenje RUSKOG UTICAJA.

43 128

Zoran Kg

Neka podignu spomenik i Dzon Glenu u njegovoj ulici.

18 327

crni domino

Mozda se nadaju da ce rusi tek tada poslati nekog srbina u svemir. Do sada su poslali skoro sve ali srbina nisu...

24 71

Mandora

Loše shvataš, znanje ti je nikakvo, a nepismenost potpuna. Od 16 reči šest si pogrešno napisao, a dvema vičeš. Jurij Gagarin nije širenje ruskog uticaja, on je prvi čovek u svemiru. To nije vezano za naciju, rasu, pol ili veru. Još jednom, on je prvo ljudsko biće u svemiru.

145 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo