Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

crni domino

Zatvorio Vucic Jastrebac, fabriku pumpi za vodu u Nisu koje je kupovala cela Jugoslavija i sire, pa sada nema pumpi za crpljenje vode iz podruma, a gradjevinska mehanizacija zardjala, zaribala i unistena, slicno kao oni ledolomci koji ce u staro gvozdje...

2 1

Svaki Put

Svake godine ista prica za vreme poplava. Pumpe rade,prati se epidemioloska situacija. E sada kazu da nadlezni prate i vremensku prognoz.Bas su se angazovali!! Ljudi moji imali iko savesti i morala. Dokle ce ovaj narod ziveti kao u srednjem veku dok u vladi pricaju o standardu Svajcarske.

17 0

clan elite

A kasarna je ok? Ceka Vucica?

15 0

Dolar

Pa tu ispod KPZavoda gde je naselje Milka Protic sa obe strane puta za Novo Selo su postojali duboki drenazni kanali i svu tu povrsinsku i kisnu vodu nosili u staro korito Nisave. Pogodite, sve je to zatrpano pa se sada nadlezni kao cude, otkud ta voda?!

23 0

Mile

Žalosno.Čekajte izbore...

16 1

Diplomislav

Gradi gde ko hoće, dozvolu za gradnju i ne traži, ulice ostavlja širokim samo za prolaz automobilom, a posle traži da se kroz ulice široke 2-3 metra izgradi i kanalizacija i toplovod i trotoar. Kako? Pa nikako.

20 4

Stefan

Ne poznajes situaciju ovde.Ovih problema nije bilo dok nisu izgradjene fabrike,ogromne investicije,Jura i Sivon.Presuseni su kanali koji su odvodili vodu.Pored svega pomenute fabrike i nova fabrika Leoni izlivaju otpadne vode u staro korito Nisave umesto u novo i normalno da se izlije.Stranci ovde imaju veca prava nego gradjani Srbije.

0 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo