Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

W W

Dokle se stiglo sa proglašenjem Stepinca za sveca, te da li je imao blagoslov SPC da se slika pored njegove slike.

0 90

Ribar

Hahaha kao on hrabar pa se okrenuo kada ga ovaj jurio.Idu mi suze od smeha.Najveci i najplasljivi mis se hvali kako je hrabar,hahaha.Pa on ne sme sem Macure i Karleuse sa nikim da sedne u studio.Plasi se novinara,ne sme da odgovori na pitanja.E mislio sam da sam sve do sada cuo ali Vucic hrabar hahahaha

8 90

Šarena Laža

Topao prijateljski susret. Mnogo toga se tamo izdešavalo kod tradicijalno iskrenih srpskih prejatelj.Hrvati su čak zamolili predsednika Vučića da im vrati 250.000 prognanih Srba što je on sa gadjenjem odbio.Čak su mu ponudili da plate po 5.000 evra po članu izbeglog domaćinstva, što priznaćete nije malo, to je 1.250.000.000 što nije mala cifta, a on je i to odbio, gde će od prijatelja uzeti novac. Hrvati mu ponudiše granicu Karlobag, Ogulin,Karlovac, Viroviticu što je on sa gadjenjem odbio.Da posle kažu da je četnik i velikosrbin.Bravo predsedniče Vučiću kako ti lepo predstavljaš svoj narod.

9 78

nevena

Neki shvataju neki ne važnost ove posete, nisu svi rođeni da budu političari ni državnici, ali svi imamo pravo na mišljenje. Ova poseta je prvi i najteži korak u budućnost odnosa Srbije i Hrvatske.

119 3

Nataša

Ja na kraju nisam shvatila ni zašto je ova poseta obavljena, ne vidim da se nešto pametno uradilo, sve mi liči na to: uspeli da se vidimo i da ne vadimo oči jedni drugima. Možda grešim, ali meni ovo deluje da je bio nabesmisleniji susret.

14 84

ANTE BAN

BRAVO NATAŠA! To mi svi ovamo primjećujemo; od običnih ljudi do sveučilišnih profesora Klasića, Puhovskog, Zakošeka, itd! Praktični rezultat; APSOLUTNA NULA! Ali- nije za njih dvoje! Kolinda sada u Briselu slovi za veliku pomiriteljicu, što joj je i bio cilj! Ovo pogotovo zato, jer po anketama u drugom krugu izbora ne bi pobijedila. Vučiću su ovo dobri poeni takodjer u Briselu, Vašingtonu, pa i Berlinu, i mali znak da on više nije onaj nestašni četnik-radikal iz 90-tih! Dakle; dobitnici su samo njih dvoje; POZDRAV s juga!

5 85

Kilimanjaro

"Srbija drzi do reci i svojih uverenja, kao sto ja cvrsto drzim do reci i uverenja, i to sam bezbroj puta i dokazao. A Srbija - to sam ja", rece Vucic. Sta god pricao, u njegovim recima se i dalje oseca izuzetno velika mrznja i netrpeljivost prema Hrvatskoj i Hrvatima. Verovatno bi sve ponovo, da moze. Btw, kriv si, Vucicu, kriv si za '90-te.

4 79

Jens

U dobrom smeru ali za koga...? Za nas sigurno ne jer sa vama na vlasti bojim se da smo došli do dna.

7 78

Stevan

Bojim se da Predsednici nece biti lako, odnosno, da ce joj biti teze.Nije lako u konstelaciji politickih snaga, kakva je kod naših suseda, biti dobronameran prema Srbima i samokritican u odnosu na postupke svoga naroda u prošlosti !!! Našem Predsedniku ce biti jos teze !!! Nije lako , u konstelaciji politickih snaga, kakva je u našoj stvarnosti,biti dobronameran prema susedima, i samokritican u odnosu na postupke onih u svome narodu kojima je u mladalačkom zanosu pripadao!!! Katarza na obe strane. Kako god, u naporu i odlucnosti koje su pokazali videlo se da veruju u ono sto su zastupali. Zasluzili su postovanje !!!

7 158

Blonde....

Care, pa i Drazu si prevazisao u satiri. Ono, ja bih mogao da kazem da su oni i dalje losi, jurili su me, da znate, ali necu to da kazem, jer sam dobar, a znajte i da se taj ukopao u mestu kad sam se ja okrenuo. Bravo Care ;). Ja bih isto mogla reci, da ste vi svi dno, ali eto bas necu jer sam losa, pa cu da sakrijem sta mislim. Nego, kako stojimo sa pravcem i intenzitetom, ako nisu zadovoljavajuci, dzbe smer. Cista fizika. A strasna opozicija pomislila da sakupljate jeftine politicke poene, sram ih bilo, u pitanju je samo dobra klopa, zar ne?

44 110

Cvrc Milojka

Nismo zaboravili Vucicevo angazovanje 90ih!

53 133

Dr

Njega treba sto pre zaboraviti

33 101

Цуле

Ни ми!

7 54

Prof. dr R O T

Beograde! Beograde! Potrudi se da ovo cudo na traje dugo!

9 69

Nada

Blago vama na dostojanstvu koje ste pokazali ,ali ko ce gradjanima vratiti dostojanstvo koje ste nam uzeli

47 124

Aleks

Ko se hvali - sam se kvari.

66 223

ProfesorKiksMaler

Kako pobediti na izborima, KAKO pobediti na izborima...

58 120

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo