Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zaklina

Samo da ne preterate i Av dobije 109%

3 96

Vera

Sta je drugo nego predizborni marketing. A koliko vidim botovi se javljaju. Bice nagrada, ne brinite (sokic i sendvicic). Ja mislim da su se AV i Kolinda nasli. Tesko nama dok je ovaj "mirotvorac" na vlasti.

9 99

cica

Ne simpaticna zeno,bravo.cestitam na otkricu! Pa neoradikali ,se ponasaju totalno isto,kao kada su se zvali radikali.Prosto, primitivno,drsko i stalno su u kampanji.

7 99

crni domino

Znamo i mi to jer radikalcine gledaju samo svoj politicki interes, briga njih za narod!

7 118

Petar

Ovo mu je isto kao kada je po kiši šetao ppo kosmetu.Blef do blefa...ali su ga mnogi pročitali

11 119

Milos

Da se i od glupavosti moze lepo ziveti dokazuju svakodnevno clanovi SNS-a ;ovde sendvic,onde ulje,brasno, tamo neka visoka funkcija,

11 83

Petar

Slažem se sa prethodnim komentarom ali bih i dodao , sportske reprezentacije donose i pozitivan rezultat za razliku od političkih predstavnika , oni su zadovoljni čak ako izvuku i nerešen rezultat (obično gube ).

23 105

Svetislav Rtanjski

Opozicija je u ovom slučaju kratkovida i ljubomorna.Ovakvim stavovima sami sebi daju negativne poene ,kritikujući predsednika Srbije(bez obzira ko to bio u datom momentu) na ovakav prizeman način.Kako bi trebalo za to dobar primer je sport,kad neki naš tim igra u inostranstvu svi navijamo za njega,već kad je na domaćem terenu sve je "dozvoljeno",tako treba da rade političke elite i svi bi bili na dobitku!

161 73

Bibi

Tako je, ispada da u "predizbornom marketingu" učestvuje i Kolinda, ona ga je zvala

22 24

Dođoh, videh, šta da vam kažem...

Aman bre, šta vama nije jasno? Sa Vučićem i uz Vučića nikad pa taman da je jedini u galaksiji. Nek ode u Hrvatsku bez obezbeđenja pa nek se širi. Mada bi i u Srbiji isto prošao...

10 105

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo