Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

DAVOR

Ma svi mediji sem onih ortodoksno pro rezimskih imaju amplitude u nezavisnosti i pristrasnosti u zavisnosti od teme. Eto juce N1 od tri opoziciona misljenja o ucinku Vuceceve posete Hrvatskoj dva su uzeli od Sande Raskovic i Obradovica. Tako jeste ispunjena forma i namenski cilj ankete ali ako su ovo dvoje reper za buducnost izmedju dve zemlje i same Srbije, onda se gledalac zapita zasta se zalaze svojim urednickim stavom ova svima nama omiljena TV stanica. Za horor iz proslosti ili kakavu takvu saradnju u korist buducih generacija.

1 0

Pjotr

Samo i jedino VREME

1 0

sasa

da, RTS je jedan od najnezavisnijih medija, od gradjana srbije. oni ne zavise od nas, pa ni ne izvestavaju za nas, o nama i nasim problemima, nego o vucicevim vlaznim snovima, lazima i marifetlucima, koje predstavljaju kao nacionalana dobra. rts nezavisan... ne idu te dve stvari u istoj recenici nikako. nikada nije bio, nikada nece ni biti. nego, zatvoriti!

16 0

snezana

Žive u strahu i na uzici.

2 0

crni domino

Zasto onda RRA ne da nacionalnu frekvenciju N1 kada su najprofesionaalniji i najkvalitetniji medij u Srbiji!? Vucicu diktatore ZASTO!?

11 1

kako god

nema tog istraživanja koje može da ubije činjenicu da nemamo ni jedan medij koji bi smeo da dobije nacionalnu frekvanciju. Žalosno je što moramo da plaćamo pretplatu za beogradski RTS. Čini mi se da ni jedan beogradski novinar ne zna šta znači raznovrsnost i pravo na pravovremeno i objektivno izveštavanje gledalaca. Nišlije su to imale dok nije ubijena TV5 i privatizovana i urnisana NTV.

6 0

Slobodan

Ne znam da li ispitivanje ohuhvatalo i lokalne medije. Ako nije, šteta. Uzgred: tvrdim da je lokalni list "Mladenovački glas" potpuno nezavisan. Verujem da ima još takvih lokalnih glasila.

4 1

Leo

A od koga je nezavisan?

0 0

geras

rts ?

5 0

Cveta

Ma ljudi moji , koji RTS !? RTS je režimski medij u potpunosti .

3 0

plazoje

kakva sprdnja... rts je možda nezavisan,ali od opozicije....

8 0

Krik

Ništa, a?

4 1

Dj

Pink je privatna kompanije oni mogu da rade sta hoce imoju gazdu pa necete valda vi daim krojite program...

2 2

u to ime...

E sad lepo ministar Vukosavljevic,po komandnoj odgovornosti,da podnese ostavku.

55 3

Prof. dr R O T

Moj je utisak, da RTS-u, nije mesto u ovom spisku, i ako ima malo napretka!

50 127

Miloščina

RTS??

142 212

Bisenija

Kako ne postoji? Staro komunističko pravilo i dalje na snazi: ONO ŠTO VIDIŠ,NISI VIDEO,ONO ŠTO ČUJEŠ NISI ČUO!

123 261

Mikica

Ne mora da smatra nego je očigledno i brutalno!

157 323

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo