Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

insp. KLUZO

Mislim da je najvaznije za one koji zele da ostave komentar i time doprinesu svoj kamen gradnji, dobro procitati ceo tekst. Od pocetka istrage (mesec dana) znamo da postoji dualitet uticaja tj. obaveza da se sve kontrolise na dva nivoa : albanski (glavni tuzilac) i srpski (predsednik osnovnog suda). Da ne ulazimo detaljnije u istrazi - nismo na terenu - koliko sam licno shvatio hitno je potrebna neutralna tehnicka logistika...na primer tim sastavljen americkih i ruskih strucnjaka. Drugacije, tesko ce biti rezultata...?

16 4

Bisenija

Nisu znali sa je to mesto zločina i čaura u dzep? Kakvi su to policajci? Muka mi je od neistina. A ubice se ne vide na kameri?

38 1

istinoljub

Ukoliko postoji indicija da su policajci uklanjali dokaze njima se odredjuje pritvor da ne bi utekli.Da se istraga sprovede do kraja. Neverovatno je da se posle nestrucnog ponasanja policajaca i Osnovni sud ponasa krajnje neodgovorno. Kada bez detaljne istrage oslobadja policajce i stvara mogucnost da se oni vise ne pojave na sudjenju. Istraga se na nakav nacin sabotira , a resavanje slucaja cini neizvesnim. Ako nema profesionalnosti logicnio je zakljuciti da ima necijeg uticaja.

47 3

Valter

A ko i zašto pušta policajce, čiji je to interes?

75 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo