Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vita Godominac-pokret 6. oktobar

Dragi prijatelji,poenta ove price je da mladi fizicari i drugi naucnici nebi sledili put,Pupina,Tesle,Milankovica i drugih.Jak Srpski institut,novca koliko je potrebno iz budzeta i privatnog biznisa. Tesline i Pupinove briljantne ideje je STVORIO AMERICKI DOLAR,ne Amerika i dr.PS.Srpsku inovativnost,srpskim novcem pretociti u napredak Srbije u 4.Industrijsku revoluciju.

1 1

Lana

Najvidljivija promena koju je doneo novi status, za sada je tabla na ulazu u zgradu, na kojoj je ispisan sada važeći naziv - Institut za fiziku, Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju. - i evo je suština u poslednjem redu. Dok god je ovo najvidljivija promena možemo mi da se gađamo titulama, naslovima i lepim rečima do beskonačnosti i nazad.

9 0

Срб

Све похвале!

2 0

Gubitnik

Da sprečimo odliv mozgova!?Pa oni koji rade u javnoj upravi,lokalnoj sam,institutima,zavodima,agencijama,državnim institucijama(sve to ima hiljadu)i ako još rade i muž i žena,ti ne bi otišli u svet za nikakve pare.Normalno kad im je ODLIČNO ovde(još su i sigurnoucenjivačko biračko telo).A pravi stručnjaci pre idu da peru tanjire tamo negde nego da ostanu ovde za 400e u nekoj fabrici za šivenje i motanje konca.Malo ima instituta ,agencija,zavoda,komiteta...

2 0

AntiPA

Beogradizacija Srbije.

1 10

Vita Godominac-pokret 6. oktobar

Da nepostide nase znamenite naucnike,Teslu,Pupina,Milankovica i druga.Nasi mladi fizicari i drugi studenti tehnickih mauka su vrlo nadareni,neki su to i dokazali radom u CERNU.Srecan rad i dovoljno novca iz budzeta i privatnog biznisa za ovaj Institut.

33 9

Teslolog amater

Milankovic Vam nije sporan, ali Tesla i Pupin nisu nasi, vec americki znameniti naucnici. Sve sto su u zivotu postigli, a postigli su enormno mnogo, ostvareno je u USA.

11 2

Milankovicka

Milankovic je takodje bio prognan od strane Srbije. Prvi sukob je imao ca crkvom. Tokom drugog svetskog rata, da nije imao prijatelje u nemackoj vojsci (drugari sa skolovanja u Becu) nikada mu radovi ne bi videli svetlost dana. Ono su u jeku rata, odneli to u Bec i tamo stampali. Sto se Tesle i Pupina tice, oni su svakako sve stvorili u Americi.

8 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo